X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta hcg - pomocy
Odpowiedz

Beta hcg - pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Emiliada Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, w poniedziałek ujrzałam 2 kreseczki (37 dc, późna owulacja, okres "dziwny" bo dopiero 2 po porodzie). Pojechałam na betę - wyszła w tym dniu 62,96, następnie w środę po 48 h wyszła 107,7 - czy to dobry przyrost? czy jest szansa, że przyrost "przyspieszy"?
    Czy któraś z mam tez miała tak niski przyrost i wszystko dobrze się zakończyło? proszę o pomoc...

f2w3s65gudn84bn0.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, tez mialam nieprawidlowy przyrost,bo jedynie o 38%. Mimo to wszystko bylo w porzadku i dzis obchodzimy 1 urodziny synka. Ponadto lekarz zdziwil sie,ze powtarzalam bete 3x, stwierdzil,ze to niepotrzebny dodatkowy stres dla mamy. Dodam,ze powiedzial tak lekarz z kliniki leczenia nieplodnosci a potem powtorzyl gin prowadzacy ciaze. Glowa do gory. Na pewno wszystko jest ok.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i przede wszystkim GRATULACJE <3

2r8ri09ksg9rle49.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ