X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta po 24 h
Odpowiedz

Beta po 24 h

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eli93 Znajoma

Wysłany: 12 stycznia 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 11 dpo, 3 dni przed spodziewaną miesiączka wyszly mi 2 kreski, poszlam na bete,ktora pokazała 32.4, nie mam mozliwosci powtorzenia w weekens więc powtorzylam dzis i wyszlo 58.65. Czy jest to dobry przyrost na 24 godziny ?

• milka90 Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak przyrost masz dobry, możesz sprawdzić w kalkulatorze na belly.

p19ugov3vwmda0ke.png
    11dp beta 35.9
    13dp beta 89.61
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ