Beta pytanie
-
Hej zrobiłam test przed wykonaniem bety wyszedł pozytywny beta 36,7 w 29 dniu cyklu 2 dni przed miesiączka czy nie jest jakaś niska.? Idę we wtorek na betę zobaczyć jaki przyrost do lekarza umówiłam się na 21 stycznia według miesiączki będzie to jakiś 6tc +4
-
Ola22 wrote:Hej zrobiłam test przed wykonaniem bety wyszedł pozytywny beta 36,7 w 29 dniu cyklu 2 dni przed miesiączka czy nie jest jakaś niska.? Idę we wtorek na betę zobaczyć jaki przyrost do lekarza umówiłam się na 21 stycznia według miesiączki będzie to jakiś 6tc +4
A wiesz ile jesteś dni od owulacji ?Starania od 06.2022
👩🏼 32
Niedoczynnosc tarczycy, hiperprolaktynemia
Prawidłowe owulacje
AMH 2,20
Sono HSG ok
💊 letrox, dostinex, fertistim, magnez, omega 3, wiesiołek
👨🏻 32
Morfologia 1%, reszta zmienna ale w miarę ok.
Brak żylaków, hormony ok, posiew ok, fragmentacja ok
💊 supramen, maca, wit C, omega 3
Kwiecien 2024 1 IUI 😭
Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻
-
Suprive wrote:Co dwa dni pewnie tak z 3 pobrania, ja robiłam do czasu aż wiedziałam, że jest ponad 700 zeby móc zobaczyć prawidłowy pęcherzyk, później opierałam się na usg.
Magnes lubi tę wiadomość
-
Ola22 wrote:A czy mogłabym szybciej iść na USG niż ten 21 styczeń ? Jeśli beta by była ponad tysiąc przed 21 stycznia bo trochę jestem w stresie w poprzedniej ciąży miałam przepisaną luteinę bo miałam za wysokie tsh i w brzuchu czuję takie kłucie i ciągnięcie..
Ja byłam na pierwszej wizycie u gin w 4+2 bo miałam rutynowa kontrolę zapisaną, a dosłownie dzień wcześniej dowiedziałam się o ciąży.
Nie robiliśmy wtedy jeszcze USG ale miałam przepisana luteine właśnie -