X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne BIOLOGICZNE DZIECI A ADOPCJA
Odpowiedz

BIOLOGICZNE DZIECI A ADOPCJA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2019, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 20:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2019, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj moja droga ja mam same biologiczne dzieci nie adoptowane ale podziwiam tych rodziców , ludzi , małżeństwa za siłę ich walki te procedury są na prawdę kosmiczne i trwają latami 😞😞😞😞 a stąd to wiem gdyż moja koleżanka chciała adoptować z mężem dziecko i wszystko robili tak jak oni chcieli ta komisja w sam raz im dziecka nie wydała bo nie mieli odpowiednich warunków 😱😱😱 , a czekali 5 lat 😱😱😱😱 .

_Stay lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2019, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 20:20

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• Kinga13 Autorytet

Wysłany: 19 października 2019, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay na ovufriend jest duży adopcyjny wątek, tam popytaj czy jest ktoś z biologicznymi maluchami

08.09.2017 - Staś <3
    24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
    18.05.2020 - Lilka i Nelka <3 <3

konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2019, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Kinga13 Autorytet

Wysłany: 20 października 2019, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu po lewej stronie na górze masz takie coś "STARANIA CIĄŻA DZIECKO". Wejdź w starania i samo przeniesie Cię na bliźniaczą stronę z kalendarzem dla staraczek. Tam też jest forum jak tutaj i chyba w ogólnych jest temat. Konto powinnaś mieć wspólne i tutaj i tam. Przynajmniej tak to działało kiedyś - jak się starało z ovufriend i zrobiło pozytywny test to automatycznie przenosiło tutaj razem z tym samym kontem

08.09.2017 - Staś <3
    24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
    18.05.2020 - Lilka i Nelka <3 <3

konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2019, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kinga13 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ