Bliźniaki - woj. śląskie
-
Cześć jenny88!
Na pierwszych badaniach prenatalnych lekarz obstawiał na 80 i 70 % chłopców - drugie z dzieciątek tak skakało, że trudno było mu się przyjrzeć Na ostatniej wizycie mój lekarz niczego o płci nie mówił. Na początku kwietnia idę na kolejną, to będzie 21 tydz., więc już powinien widzieć, co jest na rzeczy
Gdzie planujesz urodzić córeczki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 09:17
-
Trzymam kciuki
U nas dwóch lekarzy potwierdziło płeć od badań prenatalnych w 13 tc i póki co żadnych zmian nie ma
Planuję rodzić w Katowicach u Bonifratrów (tam gdzie synka). Chyba, że maluchy urodzą się przed 32 tc to wtedy Ruda Śl. albo Bielsko.
a Ty ??
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Też planuję u Bonifratów Niedawno zmieniłam lekarza, żeby mieć go właśnie z tego szpitala Teściowa ma tam znajomą położną-zakonnicę i ma o tym szpitalu dobrą opinię. Wśród opinii w sieci też wiele kobiet go zachwala - przyjeżdżają do niego rodzić nawet z innych województw
-
Twins_88 wrote:Też planuję u Bonifratów Niedawno zmieniłam lekarza, żeby mieć go właśnie z tego szpitala Teściowa ma tam znajomą położną-zakonnicę i ma o tym szpitalu dobrą opinię. Wśród opinii w sieci też wiele kobiet go zachwala - przyjeżdżają do niego rodzić nawet z innych województw
Ja do szpitala w Kato mam jakieś 50km, ale za pierwszym razem wszystko było ok, więc teraz też chcę tam rodzić Zastanawiam się nad położną.
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -