X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Blizny po laparoskopii a ciąża
Odpowiedz

Blizny po laparoskopii a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anecia722 Debiutantka

Wysłany: 28 sierpnia 2022, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 🙂 zastanawiam się jak zachowują się blizny w ciąży. Mam pionowa bliznę pod pępkiem i pozioma bliznę po lewej stronie brzucha na linii majtek, wszystko to po laparoskopii. Czy te blizny bardzo się rozciągną?

• niutek87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2022, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 🙂 Ja miałam w pępku i po jednej z obu stron brzucha na linii majtek. Te dolne po dwóch ciążach bez zmian, na tej w pępku robiły mi się już po porodzie strupki,ale po odpadnięciu zagoiło się.Mam też blizne po operacji na wyrostek robaczkowy i też nie zmieniła się w obu ciążach 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2022, 21:37

♥️ 2019
    ♥️ 2022

[*] Aniołek 7tc 08.2017

Starania od 08. 2013
    Leczenie napro od 03.2017😀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ