X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Blogi ciążowe
Odpowiedz

Blogi ciążowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Frufru Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, czy podglądacie i polecacie jakieś blogi ciążowe? :)

ja od siebie polecam https://mamaginekolog.pl/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 12:33

f2wl4z179qh7gg9w.png
    ...................................................
    Starania od X 2016 ☹ lipiec 2018 - udało się!!! <3 ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne
    sierpień 2019 - pozytywny test! <3
  • zimowa stokrotka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podniose temat. Może któraś będzie chciała poczytać moje wypociny. Generalnie oprócz zwykłego szarego człowieka nie mam żadnego medycznego czy pedagogicznego wykształcenia, ale spisuje to co według mnie jest ważne i warte przekazania dalej :) :
    https://blogbeztabu.blogspot.com/?m=1

o148i09kzitj1pv1.png
    mhsvi09k321kr4xp.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ