Ból nerki i podbrzusza z jednej strony...
-
cCzy ktoras z Was miala na poczatki takie objawy? Od wczoraj bola mnie plecy w okolicach prawej nerki i brzuch w okolicach prawego jajnika... nie sa to bole powiazane, nieraz bola plecy nieraz brzuch, czasem zakluje tez po lewej stronie ale glownie skupilo sie to na prawym jajniku dodatkowo dzis rano na papierze mialam minimalna ilosc rozowego sluzu, doslownie troszeczke, teraz sluz w srodku jest normalny kremowy. na dodatek odnosze wrazenie ze mniej bola mnie piersi a sutki prawie wcale - wczesniej nie moglam sie dotknac... dzis zaczynalby sie 6 tydzien. myslicie ze powinnam pojechac na sor???
-
nick nieaktualny
-
mnie boli po lewej str plecow raczej bok powyzej ledzwi plus pare razy przeszlo na brzuch, ale na razie wrocilo na plecy ;--))
stosuje lezenie, furaginum i masc konska oraz pije jak cysterna
w sob mam ginke wiec mam nadz ze mnie uleczy
badania krwi w tym tyg wyszly ok
z tego co sie orientuje wszystkie infekcje nerek nalezy kierowac do lekarza
nie mam pojecia czy to ucisk, czy mnie przewialo czy kolka nerkowa, trudno obstwic, dziwny bol czasem rwacy
wpisze tu po sob co ginka powie, moze Wam sie Dziewczyny przyda do diagnozy wstepnej wlasnej
-
Ja dzisiaj rano przeżyłam szok, jak się ubierałam do pracy to zaczęło mnie boleć - cała lewa strona na wysokości nerek, troszkę wyżej może, z promieniowaniem aż na brzuch. Doszłam ledwo do pracy, w pracy usiadłam, masowałam i płakałam, przeszło po pół godzinie...chyba dziecko mi się tak ułożyło, bo aż brzuch po tej lewej stronie miałam jakby uwypuklony... Miejmy nadzieję, że ból już nie powróci...bo się strasznie przestraszyłam.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Karola nie będę pisać, bo się zdenerwujesz niepotrzebnie. Sama pukam się w głowę, bo przecież byłam u swojego lekarza kiedy miałam te bóle i powiedział, że wszystko jest w porządku. Jeśli będziesz miała jakieś plamki krwi na bieliźnie to wtedy dzwoń do swojego lekarza albo idź na IP.
-
Chcialabym odswierzyc temat
Od 2 dni boli mnie,kluje lewy jajnik(chyba) bol promieniuje do nerki
nie jest to bol nie do wytrzymania,ale jak boli to sie klade do lozka bo jestem na L4(z powodu plamien,i biore progesteron)
Miala ktoras z was cos takiego??
-
nick nieaktualnyDominika32 wrote:Chcialabym odswierzyc temat
Od 2 dni boli mnie,kluje lewy jajnik(chyba) bol promieniuje do nerki
nie jest to bol nie do wytrzymania,ale jak boli to sie klade do lozka bo jestem na L4(z powodu plamien,i biore progesteron)
Miala ktoras z was cos takiego??
Jej wlasnie mam to samo. Nie wiem co robic, do jakiego lekarza isc? Urolog? Ginekolog? Przypuszczam, ze to jakies zlogi/piasek... -