X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ból podbrzusza po stosunku.
Odpowiedz

Ból podbrzusza po stosunku.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Invictia Przyjaciółka

Wysłany: 3 maja 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Bardzo się martwię, i jeszcze bardziej przez to, ze nie znalazłam nic na ten temat.

Także, drogie mamy oraz przyszłe mamy słuchajcie.

Mam 21 lat i jestem w 8 tygodniu + 1 dzień ciąży. Dzisiaj z narzeczonym kochaliśmy się, gdy nagle strasznie zaczęło bolec mnie podbrzusze. Kiedy wychodził ze mnie, miałam uczucie ze coś ruszył we mnie, lub ze coś się ruszyło. Od stosunku, bardzo boli mnie brzuch, aż musiałam zażyć paracetamol. Jest mi nie dobrze (mam odruchy wymiotne, nagle, wcześniej nie miałam), mam dreszcze ( nie mam gorączki) oraz czuje się osłabiona.

NHS24 oraz A&E stwierdzili ze to normalne, i jeżeli się nie poprawi to rano do midwife zadzwonić.

Ktoś mi powie czy powinnam się martwić, czy macie tak podobnie? Bardzo się boje ze poronie...

Catherine❤️
    010i3e3kpqm93z17.png
    Data porodu - 9 Grudnia ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ