X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ból podbrzusza po stosunku.
Odpowiedz

Ból podbrzusza po stosunku.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Invictia Przyjaciółka

Wysłany: 3 maja 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Bardzo się martwię, i jeszcze bardziej przez to, ze nie znalazłam nic na ten temat.

Także, drogie mamy oraz przyszłe mamy słuchajcie.

Mam 21 lat i jestem w 8 tygodniu + 1 dzień ciąży. Dzisiaj z narzeczonym kochaliśmy się, gdy nagle strasznie zaczęło bolec mnie podbrzusze. Kiedy wychodził ze mnie, miałam uczucie ze coś ruszył we mnie, lub ze coś się ruszyło. Od stosunku, bardzo boli mnie brzuch, aż musiałam zażyć paracetamol. Jest mi nie dobrze (mam odruchy wymiotne, nagle, wcześniej nie miałam), mam dreszcze ( nie mam gorączki) oraz czuje się osłabiona.

NHS24 oraz A&E stwierdzili ze to normalne, i jeżeli się nie poprawi to rano do midwife zadzwonić.

Ktoś mi powie czy powinnam się martwić, czy macie tak podobnie? Bardzo się boje ze poronie...

Catherine❤️
    010i3e3kpqm93z17.png
    Data porodu - 9 Grudnia ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ