X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ból z prawej strony pod żebrami
Odpowiedz

Ból z prawej strony pod żebrami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aleksandrata Nowa

Wysłany: 5 grudnia, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem obecnie w 15 tygodniu i od mniej więcej miesiąca odczuwam ból z prawej strony, tuż pod żebrami. Boli różnie, czasem tylko pobolewa, a czasem tak, że nie mogę się ruszyć. Nasila się to wieczorami i po większym posiłku, nigdy nie boli rano. Dodam, co jest dziwne, że w tym miejscu czuję czasem obrzęk, mąż też wyczuwa jakieś zgrubienie. Czy któraś z Was tak miała? Czy to może być kolka wątrobowa? USG wątroby wyszło bez zarzutu 😐

• aleksandrata Nowa

Wysłany: 10 grudnia, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt? 😟

• BuBu90 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrata wrote:
    Hej, jestem obecnie w 15 tygodniu i od mniej więcej miesiąca odczuwam ból z prawej strony, tuż pod żebrami. Boli różnie, czasem tylko pobolewa, a czasem tak, że nie mogę się ruszyć. Nasila się to wieczorami i po większym posiłku, nigdy nie boli rano. Dodam, co jest dziwne, że w tym miejscu czuję czasem obrzęk, mąż też wyczuwa jakieś zgrubienie. Czy któraś z Was tak miała? Czy to może być kolka wątrobowa? USG wątroby wyszło bez zarzutu 😐
    Wątroby nie masz aż tak wysoko, to może być dwunastnica ale no lekarzem nie jestem. Idź do lekarza rodzinnego, niech Cię skieruje na USG jamy brzusznej i będziesz więcej wiedziała, tu nikt Ci nie wywróży z fusów 😊

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
    Walcz maluszku 🙏❤️🫶
    preg.png
  • aleksandrata Nowa

Wysłany: 10 grudnia, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko że ja jestem po badaniach, które nic nie wykazały. Napisałam w poście wyżej, że USG bez zarzutu :) inaczej nie pytałabym na forum, bo nie uznaję diagnoz stawianych przez internet. Po prostu już nie wiem do kogo iść i gdzie szukać.

Martynka.98 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ