Bóle podbrzusza
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Chciałam się was poradzić. Więc tak pierwsza ciąża w 2016 roku i porod CC. Po roku starań w maju zaszłam w kolejną ciążę ale niestety poroniłam w 5 tygodniu. Aktualnie jestem w trzeciej ciąży 6 tydzień (5t6d) na USG w 5 tygodniu widoczny pęcherzyk ciążowy. Niestety od czasu gdy dowiedziałam się o ciąży boli mnie podbrzusze. Wspomnę że biorę duphaston 2 razy dziennie. Byłam u dwóch ginekologów i zalecili nospe doraźnie. Ale boje się że coś może się stać. Czy takie bóle są normalne? Czy może być tak np po CC? Nie mam plamien itp a kolejną wizytę za tydzień
Zielona koniczyna lubi tę wiadomość
-
Witaj moja droga po pierwsze gratuluję kolejnego cudu pod sercem ♥️ również tak jak Ty jestem mamą aniołka może idź gdzieś prywatnie jak np tym gin nie ufasz .
Ja mam 4 porody SN ( siłami natury ) i jedne CC za sobą i raczej po CC mnie podbrzusze nie bolało , miałam trochę inne komplikacje ale to już inny temat .
Życzę Ci wszystkiego dobrego , i jak masz możliwość to tak jak napisałam powyżej idź prywatnie , i się skonsultuj powodzenia i rośnijcie zdrowo ❤️.Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
Na ovufriend i bbf od 2016 r.
" Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-