X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Bóle podbrzusza
Odpowiedz

Bóle podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2020, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Chciałam się was poradzić. Więc tak pierwsza ciąża w 2016 roku i porod CC. Po roku starań w maju zaszłam w kolejną ciążę ale niestety poroniłam w 5 tygodniu. Aktualnie jestem w trzeciej ciąży 6 tydzień (5t6d) na USG w 5 tygodniu widoczny pęcherzyk ciążowy. Niestety od czasu gdy dowiedziałam się o ciąży boli mnie podbrzusze. Wspomnę że biorę duphaston 2 razy dziennie. Byłam u dwóch ginekologów i zalecili nospe doraźnie. Ale boje się że coś może się stać. Czy takie bóle są normalne? Czy może być tak np po CC? Nie mam plamien itp a kolejną wizytę za tydzień

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

• Zielona koniczyna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2020, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj moja droga po pierwsze gratuluję kolejnego cudu pod sercem ♥️ również tak jak Ty jestem mamą aniołka może idź gdzieś prywatnie jak np tym gin nie ufasz .
    Ja mam 4 porody SN ( siłami natury ) i jedne CC za sobą i raczej po CC mnie podbrzusze nie bolało , miałam trochę inne komplikacje ale to już inny temat .

Życzę Ci wszystkiego dobrego , i jak masz możliwość to tak jak napisałam powyżej idź prywatnie , i się skonsultuj powodzenia i rośnijcie zdrowo ❤️.

Mama 5 dzieci 🧒👩‍🦱👩‍🦱👩‍🦱🧒
    04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔
    Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️
    Ślub kościelny 💒 26.11.2017r
    Na ovufriend i bbf od 2016 r.
    " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko.
    Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ".
    Jan Paweł II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2020, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam już dwa razy prywatnie u różnych ginekologów. Poprostu na bol brać nospe i leżeć, odpoczywać. Mam jednak nadzieję że nic groźnego

Zielona koniczyna lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ