Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne bóle podbrzusza brak @ a testy negatywne ??
Odpowiedz

bóle podbrzusza brak @ a testy negatywne ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ostatni okres miałam ok 15 listopada mniej więcej od połowy cyklu zaczęły się niekończące bóle jajnika które towarzyszą mi np po dłuższym staniu chodzeniu bądź dzwiganiu, (praca stojąca) okres teraz powinnam mieć 11 ale nie ma, dziś od ostatniej domniemanej owulacji sluz bialy lepki zawsze cos na wkladce zostawalo. 2 dni przed planowaną miesiaczka krótkie bóle jak menstruacyjne dodam że od kąd pamiętam zawsze towarzyszą mi z przyjnsciem @ nigdy wczesniej. Mam tylko tępe bóle pobrzusza i częściej prawego jajnika które przechodzą aż na pachwine. Brzuch wzddety i dołu, od paru cykli badań szyjke napewno jest twarda ale zarazem miękka i ujściu. Dziś 15 i doszło mi plamienie zmieszane z tym sluzem takie brazowawe. Testy robiłam w dniu spodziewanej z rana bo czułam że coś jest nie tak 1 po również z rana i wczoraj wieczorem i każdy negatywny. Wizyta dopiero na 20 grudnia ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 17:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze któraś z was miala podobny przypadek?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ