Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne bóle podbrzusza brak @ a testy negatywne ??
Odpowiedz

bóle podbrzusza brak @ a testy negatywne ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ostatni okres miałam ok 15 listopada mniej więcej od połowy cyklu zaczęły się niekończące bóle jajnika które towarzyszą mi np po dłuższym staniu chodzeniu bądź dzwiganiu, (praca stojąca) okres teraz powinnam mieć 11 ale nie ma, dziś od ostatniej domniemanej owulacji sluz bialy lepki zawsze cos na wkladce zostawalo. 2 dni przed planowaną miesiaczka krótkie bóle jak menstruacyjne dodam że od kąd pamiętam zawsze towarzyszą mi z przyjnsciem @ nigdy wczesniej. Mam tylko tępe bóle pobrzusza i częściej prawego jajnika które przechodzą aż na pachwine. Brzuch wzddety i dołu, od paru cykli badań szyjke napewno jest twarda ale zarazem miękka i ujściu. Dziś 15 i doszło mi plamienie zmieszane z tym sluzem takie brazowawe. Testy robiłam w dniu spodziewanej z rana bo czułam że coś jest nie tak 1 po również z rana i wczoraj wieczorem i każdy negatywny. Wizyta dopiero na 20 grudnia ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 17:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze któraś z was miala podobny przypadek?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ