X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne bóle podbrzusza brak @ a testy negatywne ??
Odpowiedz

bóle podbrzusza brak @ a testy negatywne ??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ostatni okres miałam ok 15 listopada mniej więcej od połowy cyklu zaczęły się niekończące bóle jajnika które towarzyszą mi np po dłuższym staniu chodzeniu bądź dzwiganiu, (praca stojąca) okres teraz powinnam mieć 11 ale nie ma, dziś od ostatniej domniemanej owulacji sluz bialy lepki zawsze cos na wkladce zostawalo. 2 dni przed planowaną miesiaczka krótkie bóle jak menstruacyjne dodam że od kąd pamiętam zawsze towarzyszą mi z przyjnsciem @ nigdy wczesniej. Mam tylko tępe bóle pobrzusza i częściej prawego jajnika które przechodzą aż na pachwine. Brzuch wzddety i dołu, od paru cykli badań szyjke napewno jest twarda ale zarazem miękka i ujściu. Dziś 15 i doszło mi plamienie zmieszane z tym sluzem takie brazowawe. Testy robiłam w dniu spodziewanej z rana bo czułam że coś jest nie tak 1 po również z rana i wczoraj wieczorem i każdy negatywny. Wizyta dopiero na 20 grudnia ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 17:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze któraś z was miala podobny przypadek?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ