Brak mdlosci
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja moge policzyc na palcach obu rak ile razy haftowalam w 1 trym a i tak pare x to bylo extra, bo po witaminach dla kobiet w ciazy od razu wiec jak zorientowalam sie to je odstawilam
mdlosci dokuczaly i tak tylko troche i to wieczorami
glownie to krecilam nosem na "złe" zapachy ludzi przepoconych, miesa, kielbas, chemikaliow do czyszczenia lazienki, dezodoranty
tak jak ok napisaly Ci Dziewczyny powyzej na razie sie ciesz po prostu;--)))
-
ja wymiotowałam od ok 7/8 tyg do 21 tyg ciąży a za to moja znajoma oprócz ochoty na kakao nie miala nic żadnych objawów . więc ja latałam do łazienki codziennie w pracy a ona z usmiechem na twarzy stała sobie i pracowala więc nie ma reguły . Powinnaś się cieszyć bo do przyjemnych rzeczy nie należy
Limerikowo, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Nela78 wrote:Czy to normalne , ze w 8 tygodniu ciazy nie mam mdlosci i wymiotow? troche sie martwie. tylko czasem mnie tak zemdli, mam wiecej sliny, ale nie wymiotuje. za to mam spory apetyt , ktory staram sie kontrolowac.
hej. Mam tak samo,zero objawow,kompletnie nic,brzuch tez nie rosnie ,apetytu brak,jem tyle co zwykle,ale dzisiaj byłam na wizycie i wszystko ok,serduszko bije,rosnie dobrze,wiec nie ma sie czym martwic. Jestem 8 tydz 2dzienAnoolka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Po prostu Wasze organizmy inaczej reagują na zmieniające się poziomy hormonów. Ja wymiotowałam jak kot przez ponad tydzień, wylądowałam pod kroplówkami, do dziś jadę na czopkach p/wymiotnych a i tak co drugi dzień jakiś haft się zdarzy.
Cieszcie się że Was to omija!!! -
nick nieaktualnyDziewuszki dont wooooorry ja w przez całą ciąże nie zwymiotowałam ani razu, spokojnie A mój Franek zdrowy i rośnie jak na drożdżach Cieszcie się bo niektóre mamuśki z kibelka nie schodzą
Jedyne co to nie schudniecie na początku od wymiotów a waga będzie sobie wesoło rosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 17:49
-
NataliaK wrote:Cieszcie się bo niektóre mamuśki z kibelka nie schodzą
/QUOTE]
Na przykład ja. A 8 miesiąc wita. Nie przejmuj się, ani moja matka, ani babcia ani nawet bratowa (choć to nie z krwi rodzina) nie wymiotowały. Tylko ja zostałam tym zaszczycona i coraz mniej dzielnie to znoszę. -
nick nieaktualny
-
Ja nie mialam ani mdlosci ani wymiotow ani innych ksiazkowych objawow i nie mam ich do tej pory a jestem w 38 tc no poza tym ze na poczatku spalam wiecej i dziasla mi krwawily. Natomiast jesli chodzi o samopoczucie to gdyby nie test ciazowy nie pomyslalabym ze w ciazy jestem. Jadlam od pozatku wszystko, na nic nie mialam zachcianek. Sama sie dziwie jak to mozliwe a jednak;) A dzidzia rozwija sie prawidlowo.
Kulka41 lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png