Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne brak okresu!
Odpowiedz

brak okresu!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mysiia Nowa

Wysłany: 24 maja 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 Maja tzn w Owulacje uprawiałam z chłopakiem seks przerywany bez zabezpieczenia ( nie doszedł we mnie) 2 dni później dostałam biegunki, bóle brzucha, lewego jajnika, piersi trochę pobolewały, bardziej sutki uporczywie swędziały, ból głowy i pobolewanie w krzyżach. 3 Dni przed spodziewaną miesiączką na bieliźnie zobaczyłam plamkę czerwonej krwi, pomyślałam że okres się zbliża. 17 Maja powinnam dostać okres ale się nie pojawił, tylko bóle podbrzusza i nic więcej. 19 maja znowu zobaczyłam tylko plamke Czerwonej krwi Dzisiaj jest już 24 Maj a okresu dalej nie mam. Wydziela mi się śluz taki biało-żółty

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpis do pamiętnika to nie tu.

nick nieaktualny, Est, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Izieth Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba czas na test ciążowy :)

Est, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • GRANAT Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że test wyjaśni twoje wątpliwości. Najlepiej z porannego moczu.

Tym razem udało się!!!
    niemowle.gif
    Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ;D
  • Ashley86 Koleżanka

Wysłany: 25 maja 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo zrób betę z krwi.

mhsv3e5e1p7hrrhi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ