Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brak zarodka
Odpowiedz

Brak zarodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Indigoletta Nowa

Wysłany: 2 listopada 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was miała brak zarodka przy prawidłowo wykształconym pęcherzyku ciążowym i ciałku żółtym? Licząc od ostatniej miesiączki jestem juz w 7 tygodniu ciąży ale mam cykle po 39 dni.

• nika647 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie serduszko (więc chyba też zarodek) było widoczne dopiero w 8 tygodniu (7 tyg + 3 dni), wiele zależy od jakości usg. Spokojnie, być może musisz jeszcze poczekać.

age.png
    3 ciąża - chłopiec - Bruno termin 4 września
    17.04 - 293g 💙 19.05 - 672g, 15.06 - 1190g, 29.06 - 1525g, 20.07 - 1928g, 10.08 -2900g, 24.08 - 3200g
    35l Syn - 6l, córka 3.5l
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też miałam cykle koło 39 dni i w 6 tygodniu (5tc+4dz) był sam pęcherzyk, na kolejnej wizycie w 9tygodniu (8+0) było już maleństwo i to jeszcze jakie małe bo tylko 11,2 mm miało :)

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+1) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+6) - 3cs 🩷
    Aniołek - 03.2021r. (5+0) - 2cs 🤍

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ