X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne bromergon,a ciaza
Odpowiedz

bromergon,a ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam . Beta wyszla 248,8 ,4-5 tydz ciazy mimo,ze gin nic nie widzi. Leczylam sie od grudnia na prolaktyne bo mialam powiekszona o 11 razy,a teraz gin kazal mi odstawic...dziwne,miala tak ktoras? Przeciez jak mi prl podskoczy to moge poronic

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • BiB Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja też brałam bromergon przed ciążą, ale zaraz po pozytywnej becie gin kazał go odstawić, więc tak zrobiłam. Jak do tej pory nic się z tego powodu nie stało.

Ale sam gin mówił, że są różne szkoły nt brania bromergonu w ciąży- ja postanowiłam zaufać swojemu gin i robić tak jak mi kazał.

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ja sie boje,bralam pol dziennie...moze odstawie jak mowil i zbadam za miesiac prl? Czy moze byc za pozno???

• alka89 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie mialas wyniki?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ