być kobietą, być kobietą...
-
A teraz trochę z innej beczki Zastanawiam się co robicie drogie Dziewczęta, aby w czasie ciąży pozostać kobietami (w pełnym tego słowa znaczeniu) Może brzmi dziwnie, ale chodzi mi o przyziemne rzeczy. Jakich kremów używacie? Czy stosujecie jakieś specjalne balsamy do ciała? Czy malujecie się na co dzień?
Druga sprawa. Co z włosami? Czy któraś z Was zdecydowała się na farbowanie włosów jeszcze w I trymestrze? Czy używałyście do tego specjalnych farb bez amoniaku?
I ostatnia kwestia Chodzenie na szpilkach... Za niedługo jadę na wesele jako gość. Będę już wtedy miała widoczny brzuszek i nie wiem czy bezpiecznie będzie jeśli założę szpilki? Co o tym sądzicie?
Czekam na Wasze opinie, wypowiedzi. Podzielcie się swoimi doświadczeniamiAniołek 18.07.2016 -
Ja maluję się codziennie i staram się (w miarę możliwości) ładnie ubierać. Ale ma na to wpływ też to, że wciąż pracuję, więc nie mogę się zbytnio zaniedbać
Na obcasach już od dawna nie chodzę i w zeszłym tygodniu na weselu również wystąpiłam w balerinach. Nie wiem na jakim etapie ciąży Ty jesteś, ale ja mam już olbrzymi brzuchol i w obcasach mogłabym zwyczajnie nie utrzymać równowagi Zresztą od 5 miesiąca męczy mnie ból kręgosłupa, więc staram się nie pogarszać sprawy obuwiem na obcasach. Ale będąc na weselu widziałam dziewczynę również w zaawansowanej ciąży, która była w szpilkach i dała radę tańczyć, wiec to chyba indywidualna kwestia
-