X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Bydgoszcz - badania prenatalne
Odpowiedz

Bydgoszcz - badania prenatalne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2020, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Czy jest tutaj jakaś mama z okolic Bydgoszczy? Muszę zrobić badania prenatalne i chciałabym poznać wasze opinie gdzie najlepiej je zrobić. W Ikarze czy może w szpitalu miejskim?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2020, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

• agjot1979 Autorytet

Wysłany: 30 września 2020, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja 5 lat temu robiłam w miejskim, usg prof Dubiel i konsultacja z genetykiem. Nie wiem jak jest teraz. W ostatniej ciąży rok temu robiłam prywatnie na Mostowej u dr. Wolskiego.

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • Sophie32 Autorytet

Wysłany: 2 października 2020, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 17:08

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie możesz zajść w ciążę? Rozpocznij diagnostykę już teraz – przygotuj się na czerwiec!

Świetne wieści dla wszystkich par, które pragną skorzystać z procedury in vitro, ale ze względów ekonomicznych nie mogli sobie na nią pozwolić... Już wkrótce rusza państwowy program wsparcia, który będzie finansował metodę zapłodnienia pozaustrojowego! Już teraz warto o tym pomyśleć, rozpocząć diagnostykę, aby jak najlepiej przygotować się do procedury. Podpowiadamy na co zwrócić uwagę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ