X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Chlamydia 6 tydzien
Odpowiedz

Chlamydia 6 tydzien

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sylviazzz Znajoma

Wysłany: 13 października 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś leczyła chlamydie na początku ciazy ? Ja dowiedziałam się wczoraj lekarz kazał mi wsiąść azithromycin w dawcę 1000 jednorazowo. Boje się teraz jakie będą tego skutki.

• Ewik Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przez cały okres ciąży miałam zakażenia i non stop brałam leki. Lekarz na pewno wie co robi, nie leczone są jeszcze gorsze powikłania. Teraz masz osłabiony organizm i możesz łapać co bądź.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • Sylviazzz Znajoma

Wysłany: 14 października 2017, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje za odpowiedz.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ