X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Chlopiec czy dziewczynka ? mamusie 2016 i 2017
Odpowiedz

Chlopiec czy dziewczynka ? mamusie 2016 i 2017

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia Real one Ekspertka

Wysłany: 5 września 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , mam nadzieje ze nie duplikuje tematu , chcialabym poprosic wszystkie mamy o zostawienie komentzra odnosnie plci waszych maluszkow i czy zgadzaly sie z waszymi przeczuciami jesli ktoras takie miala :) ja mam chlopca i wiedzialam w glebi duszy ze bedzie chlopak nie psrawdzalam tego z zadnymi kalendarzykami chinskimi ani po ksztalcie brzuszka poprostu przeczucie :) jak u was ? chlopczyki czy dziewczynki ? u mnie termin na styczen 2018 !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 13:16

• ticia9 Autorytet

Wysłany: 5 września 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja urodziłam w czerwcu i od początku mówiłam mężowi żeby się nie nastawiał na syna. Z tych chińskich kalendarzy wychodził syn, a ja wiedziałam, że będzie córka i moje przeczucie się potwierdziło :)

Żabcia Real one lubi tę wiadomość

mhsvpx9i7vzd02b9.png
    klz98rib7t5zryeb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ