Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Chlopiec czy dziewczynka ? mamusie 2016 i 2017
Odpowiedz

Chlopiec czy dziewczynka ? mamusie 2016 i 2017

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia Real one Ekspertka

Wysłany: 5 września 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , mam nadzieje ze nie duplikuje tematu , chcialabym poprosic wszystkie mamy o zostawienie komentzra odnosnie plci waszych maluszkow i czy zgadzaly sie z waszymi przeczuciami jesli ktoras takie miala :) ja mam chlopca i wiedzialam w glebi duszy ze bedzie chlopak nie psrawdzalam tego z zadnymi kalendarzykami chinskimi ani po ksztalcie brzuszka poprostu przeczucie :) jak u was ? chlopczyki czy dziewczynki ? u mnie termin na styczen 2018 !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 13:16

• ticia9 Autorytet

Wysłany: 5 września 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja urodziłam w czerwcu i od początku mówiłam mężowi żeby się nie nastawiał na syna. Z tych chińskich kalendarzy wychodził syn, a ja wiedziałam, że będzie córka i moje przeczucie się potwierdziło :)

Żabcia Real one lubi tę wiadomość

mhsvpx9i7vzd02b9.png
    klz98rib7t5zryeb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ