Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Chlopiec czy dziewczynka ? mamusie 2016 i 2017
Odpowiedz

Chlopiec czy dziewczynka ? mamusie 2016 i 2017

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia Real one Ekspertka

Wysłany: 5 września 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , mam nadzieje ze nie duplikuje tematu , chcialabym poprosic wszystkie mamy o zostawienie komentzra odnosnie plci waszych maluszkow i czy zgadzaly sie z waszymi przeczuciami jesli ktoras takie miala :) ja mam chlopca i wiedzialam w glebi duszy ze bedzie chlopak nie psrawdzalam tego z zadnymi kalendarzykami chinskimi ani po ksztalcie brzuszka poprostu przeczucie :) jak u was ? chlopczyki czy dziewczynki ? u mnie termin na styczen 2018 !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 13:16

• ticia9 Autorytet

Wysłany: 5 września 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja urodziłam w czerwcu i od początku mówiłam mężowi żeby się nie nastawiał na syna. Z tych chińskich kalendarzy wychodził syn, a ja wiedziałam, że będzie córka i moje przeczucie się potwierdziło :)

Żabcia Real one lubi tę wiadomość

mhsvpx9i7vzd02b9.png
    klz98rib7t5zryeb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ