X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Chlopiec czy dziewczynka ? mamusie 2016 i 2017
Odpowiedz

Chlopiec czy dziewczynka ? mamusie 2016 i 2017

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia Real one Ekspertka

Wysłany: 5 września 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , mam nadzieje ze nie duplikuje tematu , chcialabym poprosic wszystkie mamy o zostawienie komentzra odnosnie plci waszych maluszkow i czy zgadzaly sie z waszymi przeczuciami jesli ktoras takie miala :) ja mam chlopca i wiedzialam w glebi duszy ze bedzie chlopak nie psrawdzalam tego z zadnymi kalendarzykami chinskimi ani po ksztalcie brzuszka poprostu przeczucie :) jak u was ? chlopczyki czy dziewczynki ? u mnie termin na styczen 2018 !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 13:16

• ticia9 Autorytet

Wysłany: 5 września 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja urodziłam w czerwcu i od początku mówiłam mężowi żeby się nie nastawiał na syna. Z tych chińskich kalendarzy wychodził syn, a ja wiedziałam, że będzie córka i moje przeczucie się potwierdziło :)

Żabcia Real one lubi tę wiadomość

mhsvpx9i7vzd02b9.png
    klz98rib7t5zryeb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ