X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Chlopiec czy dziewczynka ? mamusie 2016 i 2017
Odpowiedz

Chlopiec czy dziewczynka ? mamusie 2016 i 2017

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żabcia Real one Ekspertka

Wysłany: 5 września 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , mam nadzieje ze nie duplikuje tematu , chcialabym poprosic wszystkie mamy o zostawienie komentzra odnosnie plci waszych maluszkow i czy zgadzaly sie z waszymi przeczuciami jesli ktoras takie miala :) ja mam chlopca i wiedzialam w glebi duszy ze bedzie chlopak nie psrawdzalam tego z zadnymi kalendarzykami chinskimi ani po ksztalcie brzuszka poprostu przeczucie :) jak u was ? chlopczyki czy dziewczynki ? u mnie termin na styczen 2018 !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 13:16

• ticia9 Autorytet

Wysłany: 5 września 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja urodziłam w czerwcu i od początku mówiłam mężowi żeby się nie nastawiał na syna. Z tych chińskich kalendarzy wychodził syn, a ja wiedziałam, że będzie córka i moje przeczucie się potwierdziło :)

Żabcia Real one lubi tę wiadomość

mhsvpx9i7vzd02b9.png
    klz98rib7t5zryeb.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ