Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Chory mąż - co robicie wtedy?
Odpowiedz

Chory mąż - co robicie wtedy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbliża się okres przeziębień, gryp. Jeśli Waszego męża coś łapie a wy jesteście w ciąży, co wtedy robicie? Druga kanapa? Dodatkowy czosnek? ;) Będę wdzięczna za wszelkie porady, mąż wraca akurat z delegacji, gdzie połowa osób była chora. A ja dopiero początek ciąży... Dziękuję za odpowiedzi!!!

Dopegyt —> Metocard (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦 Ignacy
    2019👦 Jan
    2023 7tc 💔
    2025 ❤️ czekamy na Stasia
    28.11 termin usg
    21.11 planowana indukcja

age.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 28 września 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak moj maz przyszedl z bolem gardla to spal 2 noce w duzym pokoju. 3 dnia przyszedl z pracy z gorączkiem i katarem, to zostal wyslany do swojej mamy. I tam spędzil kolejne 4 dni. W miedzyczasie byl u lekarza i dostal antybiotyk ze względu na mnie.

Takze nie ryzykuj bo grypa teraz zajadla. Lepiej dmuchac na zimne.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Leticia Autorytet

Wysłany: 2 października 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też każde przeziębienie męża oznaczało automatyczną eksmisję na kanapę :) Jakbyś coś podłapała od męża, to będziesz się bardziej męczyć, bo większości leków nie możesz przyjmować. Nie ma sensu ryzykować.

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
  • Invis Autorytet

Wysłany: 2 października 2017, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maseczka dla męża na twarz (są takie jednorazowe w aptece), faszeruje lekami, jak jest bardzo źle to mężu niestety na kanapę w salonie.

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
  • ZAneczka Autorytet

Wysłany: 2 października 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciążę rozpoczęłam anginą, więc bardzo staram się unikać przeziębienia i chorób. Niestety chorobę Męża też mam za sobą. Brał antybiotyki, spał tyłem do mnie i osłaniał twarz. Ja profilaktycznie codziennie litrami piłam ciepłą wodę z cytryną, imbirem i miodem. Oczywiście izolacja- zero przytulania (chyba, że z osłonką na twarzy;)), trudny to był czas, ale daliśmy radę i nie załapałam nawet kataru.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ