X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciagly bol podbrzusza
Odpowiedz

Ciagly bol podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madziuchna93 Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2021, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobietki. Piszę, bo nie wiem co mam myśleć... od kilku dni czuje prawie ciągle bol w podbrzuszu, chwilami mocniejszy, chwilami słabszy, ale jest ciagly. Z rana jakby go nie ma, a kolo południa już się pojawią i trwa do samego wieczora. Jestem w 15tc+4. Powiedzcie proszę, czy to jest normalne? Któraś z Was tak miała i wszystko było ok? Czy może powinnam się tym mocno przejąć? Wizytę mam w poniedziałek, powinnam poczekać? Poradźcie coś, proszę, bo trochę wariuję. 😟

• kayama Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2021, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być po prostu rozciąganie się macicy. Jeśli nie ma krwawienia to raczej nic złego. Idź spokojnie w poniedziałek, zrób usg.

Madziuchna93 lubi tę wiadomość

n59ydf9h7aj0jxnd.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ