X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciagly bol podbrzusza
Odpowiedz

Ciagly bol podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madziuchna93 Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2021, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobietki. Piszę, bo nie wiem co mam myśleć... od kilku dni czuje prawie ciągle bol w podbrzuszu, chwilami mocniejszy, chwilami słabszy, ale jest ciagly. Z rana jakby go nie ma, a kolo południa już się pojawią i trwa do samego wieczora. Jestem w 15tc+4. Powiedzcie proszę, czy to jest normalne? Któraś z Was tak miała i wszystko było ok? Czy może powinnam się tym mocno przejąć? Wizytę mam w poniedziałek, powinnam poczekać? Poradźcie coś, proszę, bo trochę wariuję. 😟

• kayama Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2021, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być po prostu rozciąganie się macicy. Jeśli nie ma krwawienia to raczej nic złego. Idź spokojnie w poniedziałek, zrób usg.

Madziuchna93 lubi tę wiadomość

n59ydf9h7aj0jxnd.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ