X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża naturalna pomimo nieudanych inseminacjach itp.
Odpowiedz

Ciąża naturalna pomimo nieudanych inseminacjach itp.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • listek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    ja jeszcze niestety wciąż należę do staraczek. Jestem po 4 cyklach stymulowanych oraz po 3 inseminacjach (również cykle stymulowane). Niestety nadal nic...
    Zastanawia mnie, czy którejś z Was udało się zajść w ciąże naturalnie po nieudanych zabiegach, in vitro, inseminacjach, stymulacjach..
    Są takie przypadki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:47

5 inseminacji - 😔😔😔😔😔

1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔

2 IVF - brak transferu - ☹️

3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany :(

Ciąża naturalna :) ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:))
  • euforia Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja miałam nieudaną inseminację we wrześniu, miałam też problem z cienkim endometrium, kiedy najmniej się tego spodziewałam ( w 9 dc endo 2mm) zaszłam w ciąże, obecnie jestem w 9 tyg. Więc głowa do góry!!! Trzymam kciuki!

listek lubi tę wiadomość

Synek Mamusi :)
    f2w33e3kum1d34qa.png

• livia30 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam jedną inseminację - bez powodzenia. Wiele stymulowanych cykli - nic. Odstawiłam wszystko bo psychicznie nie wyrabiałam, zrobiłam tylko HSG żeby mieć czyste sumienie i bach - w pierwszym cyklu się udało ;-)

listek lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • listek Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi też się uda :)
    dzięki dziewczyny za odpowiedź, daje to nadzieję :) Spokojnej ciąży Wam życzę.

euforia lubi tę wiadomość

5 inseminacji - 😔😔😔😔😔

1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔

2 IVF - brak transferu - ☹️

3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany :(

Ciąża naturalna :) ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:))
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ