X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża po cesarce
Odpowiedz

Ciąża po cesarce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • onabella Znajoma

Wysłany: 27 maja 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie przyszłe mamusie mam pytanie jestem w 9 tygodniu ciąży pierwsze dziecko urodziłam CC tylko że nie takim zwykłym cień ciem wzdłuż ale w kształcie litery L ze względu na ponowny skurcz macicy. Czy są na forum takie mamy potrzebuje wsparcia, doświadczenia innych mam.... mój gin jest troszkę roztrzepany i nie ukrywam że nastraszył mnie strasznie, mówiąc że w każdej chwili brzuch może się rozjeść mogę stracić dziecko i życie.... zaczynam się bać każdego dnia nasłuchiwać wszystkiego, każdy najmniejszy ból w brzuchu sprawia, że się boje.... Powiedzcie jak było z wami....

• Nalka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj możesz zadać takie pytanie. :)

https://bellybestfriend.pl/forum/iii-trymestr/porod-naturalny-po-cesarce,2779.html

20120810580117.png

26ympwo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ