X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża po ciąży pozamacicznej i kłucie w pachwinach
Odpowiedz

Ciąża po ciąży pozamacicznej i kłucie w pachwinach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Po ciąży pozamacicznej Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem w kolejnej ciąży po ciąży pozamacicznej która miała miejsce w maju. Została rozwiązana z powodu pęknięcia prawego jajowodu wraz z jego usunięciem.
    W aktualnej ciąży mam delikatne - nie przeszkadzające w funkcjonowaniu ukłucia na zmianę raz w jednym raz w drugim miejscu - pachwiny. Czy któraś z Was tak miała i skończyło się to prawidłową ciążą a nie kolejna cp?
    Przyrosty robiłam dwa - 07.01 234 i 9.01 651
    Jutro robię kolejny a we wtorek mam USG.
    Czekam na Wasze opinie i dziękuję.

14.03.2021 👧
    05.05.2024 ciąża pozamaciczna na prawym jajowodzie z jego usunięciem😥
    Po 3 miesiącach zielone światło na kolejne starania 👩‍❤️‍👨
    06.01.2025 dwie kreski 🤫
    Aktualnie 18 tydzień ciąży ❤️
  • Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja właśnie także jestem w ciąży po ciąży pozamacicznej. Przyrosty nieco ponad 100%. Bardzo się boję. Jutro USG.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ