X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża po inofolicu ?
Odpowiedz

Ciąża po inofolicu ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przyszłe mamuśki:) :* czy któraś zaszła dzięki temu suplementowi? na wizycie się okazało że nie mam pęcherzyka dominującego lekarz przepisał ten specyfik, jestem ciekawa czy jest faktycznie takki super. :)

• Ana0408 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja zaszłam w 3 cyklu 2 pierwsze nie udane a w tym trzecim brałam inozytol odpowiednik czeski naszego inofolicu tylko bardziej wzbogacony o witaminy jeszcze.Potem dokupiłam opakowanie inofolicu w cyklu co to brałam zaszłam w ciążę:) wiec może działa:D Bałam 2 saszetki dziennie.

Foto_Anna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraliscie sie 3 cykle tak? no my ponad rok.oby ten inofolic cos zdzialal

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ