Ciąża, poród - ogólnie. Pytania - czy to normalne? Czy to już? Itp...
-
Moje drogie bellybestfriendki...
Mam za sobą 4 porody (5 ciąż).
Można powiedzieć, znam temat od podszewki.
- porod wywoływany
- fizjologiczny od a do z
- cc nagłe
- oraz SN po cc, tzw vbac.
Do rzeczy...
Potrzebuje parę (naście, dziesiąt 😁) kobiet, które ożywiłyby moją grupę na fb i nie bały się udzielać na tablicy.
Oczywiście nie namawiam do porzucenia belly, bo to cudowna strona na ktorej sama trochę czasu spędziłam.
Planuje zostać doulą (kobieta wspierająca przy porodzie i w połogu). Założyłam grupę na fb, dotyczącą ciąży, porodu i połogu. Wiadomo, że to nie bajka i czasami jest ciężko. Mam na niej 7 osób w ciąży (grupę założyłam 26 mają). Dziewczyny chętnie pytają mnie o różne rzeczy, ale prywatnie. Na tablicy wstawiam posty, o które najczęściej mnie proszą. Ale przez algorytmy na fb grupa, która jest słabo komentowana, nie wyświetla się w wyszukiwarce. Nikt jej nie znajdzie.
Ciąża i poród to moja pasja, chce w to iść. Ale wiadomo, to współpraca. Sama nic nie zdziałam.
Gdyby ktoś chciał pomóc, pogadać, popytać, zapraszam. Link mam w stopce.
Zapraszam też, do ogólnych rozmów tutaj. Co was męczy, czego się boicie, a może w ogóle się nie boicie 😊
Jeśli ktoś woli pozostać anonimowy, tutaj też możemy o tym pogadac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2020, 13:48
malami.91 lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
👍Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Zapraszam 😊Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Mama czterech ❤️