X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Angli-2015:)
Odpowiedz

Ciaza w Angli-2015:)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula95 Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,ja akurat jestem w 9 tygodniu w ciazy ale w Angli i szczerze nie mam pojecia jak to wszystko wyglada, wiec jesli ktoras z was to przezyla juz prosze podzielcie sie informacjami:)

gann6vgctutmv8py.png
    oar86vgch5atzmsu.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jest juz taki watek, ciaza w UK, tam znajdziesz all info plus wątek szkocki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 18:44

aniafk, Krysti lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Paula :) wszystko tutaj na początku wygląda inaczej niż w Polsce, ciężko jednoznacznie opisać prowadzenie ciąży w uk. Chyba łatwiej będzie odpowiadać stopniowo na nurtujące Cie pytania :)
    Zapraszam na : Ciąża w Wielkiej Brytanii
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-w-wielkiej-brytanii,306,1.html

Limerikowo, Krysti lubią tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ