Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:No ja myślałam że z tydzień będę umierać a tu taka niespodzianka. Jeszcze żeby to moje bobo małe chcieli puścić to było by super
Niestety co szpital to obyczaj warto isc na drzwi otwarte i wypytac w czym pomagaja itd.
Synek 22.06.2010
AMH : 3,67
13.06.2024 Aniolek 10+3tc ciaza zatrzymana 8tc
28.09.2024 II
30.09.2024 Beta 150, Prog 15
02.10.2024 Beta 375 Prog 31
23.10.2024 serduszko bije 7+1 usg 7+3
Baby am Board 10.06.2025 czy sie tym razem uda??
Homocysteina 5,42 ( 4,44-13,56)
Zelazo 76 (50-170)
PT 10,2 (10,4-13)
INR 0,91 (0,85-1.15)
W. Protrombinowy 111,76 (80-120)
APTT 27,2 (25,9-36.6)
Wit. B12 567 (187-883) -
Malwinka14 wrote:Nie mialas obkurczania macicy i bolu ? Ja to strasznie przeszlam.
Niestety co szpital to obyczaj warto isc na drzwi otwarte i wypytac w czym pomagaja itd.
Z Leosiem lepiej zostaje nam to tylko kontrolowaćNatalia K, Kulcia lubią tę wiadomość
-
Super wieści! 🍀❤️🍀Teraz tylko wypis do domu i przygodo witaj!
Betty, kupowałaś ubranka w reserved. Pamiętasz jak rozmiarówka? I czy spodenki się rozciągają na boki?
Ugh... nie kupujcie spodenek z C&A, rozciągają się wzdłuż ale nie wszerz. Gumka taka, że na siłowni możecie używać jako gum oporowych😡Aleale lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/plik-ZzaaF90Lrf
Drogie Ciocie,
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo radości, ciepła i luzu – niech te święta będą pełne pysznego jedzenia, dobrej atmosfery i odpoczynku. Dziękuję, że jesteście i zawsze potraficie poprawić humor. Wesołych, magicznych świąt i najlepszego w Nowym Roku!
Alicja 🎅🌲⭐️
Aleale, Kulcia lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy ! Też życzę Wam dziewczyny - Mamy wszystkiego dobrego, cudownych świąt z dzieciaczkami albo oczekując. Dobrego jedzonia i bez stresów ! 🎄🎄🎄
Piękna córka Natalia, gratulacje Magiczne Święta !
Potworzasta też Tobie życzę, żebyście szybko byli świątecznie w domku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia, 20:59
Natalia K lubi tę wiadomość
początek starań 2021, pierwsze badania diagnostyczne 2022
07.2022 amh: 0.98 fsh:17.90
12.2022 - HyCoSy, niedrożny lewy jajowód
08.2023 amh: 0.3
03.2024 amh: 0.45
29.04.2024 - pierwsze ivf początek stymulacji
08.05.2024 - punkcja, 3 🥚
13.05.2024 - transfer
24.05.2024 - s-HCG 215, transfer udany
09.09.2024 - połówkowe, 323 g wszystko w normie 🎉
-
Natalia K wrote:https://zapodaj.net/plik-ZzaaF90Lrf
Drogie Ciocie,
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo radości, ciepła i luzu – niech te święta będą pełne pysznego jedzenia, dobrej atmosfery i odpoczynku. Dziękuję, że jesteście i zawsze potraficie poprawić humor. Wesołych, magicznych świąt i najlepszego w Nowym Roku!
Alicja 🎅🌲⭐️
Jakie słodkości 😍
Wesołych Świąt Mamusie 🎄
-
Natalia K wrote:Super wieści! 🍀❤️🍀Teraz tylko wypis do domu i przygodo witaj!
Betty, kupowałaś ubranka w reserved. Pamiętasz jak rozmiarówka? I czy spodenki się rozciągają na boki?
Ugh... nie kupujcie spodenek z C&A, rozciągają się wzdłuż ale nie wszerz. Gumka taka, że na siłowni możecie używać jako gum oporowych😡
Potworzasta- każde ciało jest inne. Moja sis miała dokładnie jak Ty. Góry mogła przenosić. A była w szpitalu tydzień miała dostała żółtaczki.
Natalka- mała cudowna 😍
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam radosnych chwil w gronie rodziny, spokoju ducha oraz spełnienia wszystkich marzeń! 🎄🎁Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia, 22:46
-
Dziewczyny życzę Wam cudownych świąt tym co już z maluszkami żeby były zdrowe i cieszyły was każdego dnia. Tym które czekają łatwych porodów braku bóli i wszelkich niedogodności.
My już byliśmy z małym jedną nogą w domu ale wyszła mu żółtaczka i musiał zostać ja jestem w domu ale i tak wracam tylko na noc a całe dnie spędzam u małego. Laktacja się rozkręca powoli już mu dowożę codziennie mleczko rano zaczyna łapać ładnie pierś. Zaraz mu lampy gaszą rano kolejne badanie i zobaczymy co tam wyjdzie. Ja gdyby nie mąż to bym pewnie już się załamała po tym wszystkim od samego początku ciąży czuje z jego strony mega wsparcie. Jest cudownym mężem a jeszcze lepszym tatą.
A tu moje 2 skarby największe
https://zapodaj.net/plik-1k2y9wQ9qVAleale lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Dziewczyny życzę Wam cudownych świąt tym co już z maluszkami żeby były zdrowe i cieszyły was każdego dnia. Tym które czekają łatwych porodów braku bóli i wszelkich niedogodności.
My już byliśmy z małym jedną nogą w domu ale wyszła mu żółtaczka i musiał zostać ja jestem w domu ale i tak wracam tylko na noc a całe dnie spędzam u małego. Laktacja się rozkręca powoli już mu dowożę codziennie mleczko rano zaczyna łapać ładnie pierś. Zaraz mu lampy gaszą rano kolejne badanie i zobaczymy co tam wyjdzie. Ja gdyby nie mąż to bym pewnie już się załamała po tym wszystkim od samego początku ciąży czuje z jego strony mega wsparcie. Jest cudownym mężem a jeszcze lepszym tatą.
https://zapodaj.net/plik-1k2y9wQ9qV
Mamusie Wesołych Świąt Bożego Narodzenia 🎁🎄.
Ja się mało odzywam, bo przyjechała moja siostra z Pl. -
potforzasta wrote:Dziewczyny życzę Wam cudownych świąt tym co już z maluszkami żeby były zdrowe i cieszyły was każdego dnia. Tym które czekają łatwych porodów braku bóli i wszelkich niedogodności.
https://zapodaj.net/plik-1k2y9wQ9qV
O wow! A jakie genialne, cudaśne skarpetki. Żółtaczka to już formalność. Dobrze, że mąż Cię wspiera.
Betty, bez strachu. Te spodenki to już przed praniem się nie nadają. Zauważyłabyś. -
Natalia K wrote:O wow! A jakie genialne, cudaśne skarpetki. Żółtaczka to już formalność. Dobrze, że mąż Cię wspiera.
Betty, bez strachu. Te spodenki to już przed praniem się nie nadają. Zauważyłabyś. -