Ciaza w pierwszym cyklu po czyszczeniu
-
Hej jestem w 4 tyg i 4 dniu ciazy. Wiec prawa wyglada tak... 17.09 bylam czyszczona teraz znow jestem w ciazy czy znacie pürzypadki ze donosily kobiety w takiej sytuacji ciaze ???
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
asiaaaaaa wrote:Hej jestem w 4 tyg i 4 dniu ciazy. Wiec prawa wyglada tak... 17.09 bylam czyszczona teraz znow jestem w ciazy czy znacie pürzypadki ze donosily kobiety w takiej sytuacji ciaze ???
10.04 tego roku straciłam Córeczkę w 19tc... po stracie - łyżeczkowanie.
13.05 tego roku ostatni okres
za 2 dni zaczynam 24 tc.
Będę miała Synka - Jasia.
Ciąża przebiega bezproblemowo
dużo sił i wytrwałości życzę!Magic, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nie no ja zdrowa jak ryba moj tez. Narazie nie znaja przyczyny. Mamy juz razem syna ale chca miec komplet badan.Zazwyczaj poraniam przez zapalenie pecheza co ciaza to to samo.
nick nieaktualnyA mialas kontrolne badanie po lyzeczkowaniu? Bo ja zaszlam w drugim cyklu ale 6tyg po zabiegu mialam wszystko zagojone i zielone swiatlo do staran wiec jesli i u Ciebie wszystko doszlo do siebie to jest szansa glownie chodzi o zagojenje macicy ale rowniez i o szyjke ktora w ciazy musi byc twarda i zamknieta a po zabiegu wiadomo nie jest..
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
U mnie wszystko szybko się wygoilo. Dziś byłam na wizycie i wszystko dobrze wygląda:-) mam brać tylko progesteron wieczorem 1 pigułkę A 3 następna wizyta