X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciążowe brzuszki po IVF z Warszawy:)
Odpowiedz

Ciążowe brzuszki po IVF z Warszawy:)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, zakładam wątek abyśmy mogły wymieniać się informacjami o lekarzach, placówkach, gdzie można zrobić badania i innych miejscach w Warszawie nam przyjaznym. To kto dołącza?:)

Na początek pytanie, czy możecie polecić lekarza prowadzącego ciąże właśnie po IVF? Nie chciałabym chodzić do kliniki, gdzie miałam wykonywane ivf- mam niespecjalnie miłe wspomnienia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 11:19

• Merssi Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z miłą chęcią dołączę bo też zastanawiam się nad lekarzem, co prawda zadowolona jestem z Bociana ale tamci lekarze raczej w szpitalach nie pracują a chyba przydałby się ktoś taki.

inspeMama lubi tę wiadomość

Endometrioza IV st.
    ICSI - 06.2018 - 2 zarodki, 5 dpt - 3, 11 dpt - 325, 23 dpt- >10000 mamy dwa ♥️♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mamy tu jeszcze kogoś z Wawy? :)

Merssi fajnie, że chociaż we dwie jesteśmy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 11:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ