X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciążowy brzuszek
Odpowiedz

Ciążowy brzuszek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Meggy88 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2024, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Ja z takim tematem...
    Czy w 3 miesiącu ciąży widać brzuch? Niedługo mam ślub i opięta sukienkę.
    Nie wiem czy będzie widać brzuch, czy leciec ją poszerzyć, jeśli jest taka możliwość.
    Dodam, że jestem szczupła.
    Jak to było u Was w trzecim miesiącu już powiększał się brzuch.

• Mira000 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2024, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 3 miesiącu dziecko jest maleńkie - ma zaledwie kilka cm, więc jako takiego brzuszka ciążowego możesz nie mieć, za to dużo dziewczyn ma potężne wzdęcia, które wyglądają jak brzuch ciążowy :)
    Dodam że ja też jestem szczupła i gdybym nie powiedziała, to nikt nie zauważyłby ciąży, choć mi się wydawało że wszyscy widzą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2024, 12:36

Madzia35 lubi tę wiadomość

Ja 31, on 34
    marzec 2021 - start starań
    wrzesień 2022 - HBA 32%
    [suple: astaksantyna, NAC, selen, koenzym Q10, kwasy DHA, EPA, wit. D3, wit. E, wit. C, cynk, kwas foliowy]
    3 x cykle stymulowane ❌
    styczeń 2023 - HBA 63%
    3 x IUI ❌
    czerwiec 2023 - HBA ??? są naturalne ⏸️
    02.08.2023 r. - 💙 zarodek + serduszko
    20.03.2024 r. - chłopak
    age.png
  • Mala.mi Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2024, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w trzecim miesiącu nie było w ogóle widać. Tyle, że ja w I trymestrze schudłam przez mdłości i brak apetytu, aż było to dla mnie niepokojące. Ale lekarz mi mówił, że u niektórych kobiet to normalne.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ