Cien czy zwidy?
-
Hej, nie wiem jak interpretować wynik testu...
Wczoraj zrobiłam test z samego rana. I niby widzę cień cienia ale taki ledwo widoczny...i zastanawiam się czy mam zwidy czy faktycznie coś wyszło.
Narzeczony jak wrócił z pracy po południu to powiedział ze coś tam widzi ale też nie jest pewny.
Okres mam dostać w niedziele. Cykle mam 25-26 dniowe. Wczoraj był 11 dpo.
Zdaje sobie sprawę ze zrobiłam za szybo ale ciekawość wygrała. Raz już poroniłam i strasznie się przez to stałam niecierpliwa.
No i dzisiaj odczuwam takie jakby kłucie w jajnikach.
Nie wiem jak się tutaj wstawia zdjecia zeby pokazać jak to wygląda.
Co myślicie? -
Właśnie chce poczekać do niedzieli.
Tylko nachodzą mnie myśli ze te bóle jajników ( nie jest to jakiś mocny ból, a raczej uczucie drażniące) spowodowany jest tym ze dostanę okres. I mam też uczucie w dole brzucha dosyć mylące.
Bo pamiętam ze przed poronieniem do dnia spodziewanej miesiączki nie czułam się ani trochę jakbym miała dostać okres a zawsze tak było ze nawet tydzień przed wiedziałam ze dostane.
Niby mam jakieś tam "objawy" ze mogę być ale ostatnio też tak było i okres się pojawił.
Nie wiem czy miałam owulację bo nie sprawdzałam tego u lekarza. Sugeruję się kalendarzem i obserwacją ciała.
Temperatury zaczęłam dopiero mierzyć od 3 dni codziennie ale tym się nie sugeruje bo bez sensu jeśli nie robiłam tego wcześniej.
Nie wiem...w głowie mam tylko to ze znowu zaczynam się nakręcać i się zawiodę.
-
nick nieaktualny
-