X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki_okolice: Wieluń,Kępno,Wieruszów,Kluczbork
Odpowiedz

Ciężarówki_okolice: Wieluń,Kępno,Wieruszów,Kluczbork

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Babydream Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Nie wiem czy uda mi się tu kogoś znaleźć z tych okolic :)
    Jeśli jednak, chciałam prosić o polecenie dobrego ginekologa z naszego rejonu do prowadzenia ciąży.
    Jest tu kto? :)

ex2bcwa1570qltn4.png
  • margo001 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem ;) ale niestety nikogo raczej nie polecę...sama jeżdżę do Wrocławia. Ale również chętnie się dowiem czy jest jakiś dobry lekarz w naszych okolicach.

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • Babydream Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie zamierzasz rodzić? Też we Wrocławiu?

ex2bcwa1570qltn4.png
  • margo001 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, dokładnie jakoś nie mam zaufania do naszych lekarzy. Widzę, że spotykamy się też na lutówkach ;).

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • Babydream Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak :) nie boisz się że nie zdążysz dojechać do Wrocławia? Ja zastanawiam się nad Kluczborkiem, słyszałam że tam dobra porodówka jest.
    Póki co byłam u dwóch ginekologów, w Kluczborku i w Wieruszowie. Każdy mówi co innego..:/ Nie wiem na kogo się zdecydować.
    Widać u Ciebie już zarodek na usg?

ex2bcwa1570qltn4.png
  • margo001 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam w Kępnie więc u mnie w grę wchodził jeszcze Ostrów tam słyszałam same dobre opinie. Moja sytuacja jest taka, że ciąża jest po in vitro więc od początku leczę się we Wrocławiu najpierw w klinice a teraz polecili mi lekarza do prowadzenia ciąży. 27 mam wizytę i zobaczymy jak sytuacja. U mnie zarodek tydzień temu miał 7mm. A o Kluczborku też słyszałam dobre opinie więc chyba gdybym miała wybierać między Wieruszowem a Kluczborkiem to chyba jednak Kluczbork. Widziałam że ktoś polecił ci branie acardu ja też biorę i musisz brać pod uwagę, że on faktycznie pomaga w zagnieżdżeniu ale też może powodować plamienia. Także w razie czego się nie wystrasz.

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 07:10

xnw4krnt7935gj3w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ