Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Necia124 wrote:To dostałaś dwa maluszki?
Beta nie jest bardzo wysoka,ale mam nadzieję,że się rozkręci:)
Też mam nadzieję,że uda mi się z Wami zostać.Paulaa25, Zizu87, morganaa, Figa88, Farelka, akilegna♥, Veri, klamka, MagNolia55 lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Tak, wzięliśmy 2 maluszki.
Też mam nadzieję,że uda mi się z Wami zostać.Niezapominajka5, Olciaaa lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka5 wrote:Tak, wzięliśmy 2 maluszki.
Też mam nadzieję,że uda mi się z Wami zostać.Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka gratulacje! Nie sugeruj sie tym kto sie jak czuł, nie ma reguły. Zobaczysz, ze w 1 trymestrze różne „objawy” ciązy bedą sie pojawiać i znikać. Nie ma co tego rozdrabniać, trzeba sie cieszyć chwilowym polepszeniem samopoczucia
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Mamy za sobą 3 pełne procedury, więc już sporą drogę za sobą.
Poukładam ogromne nadzieje w tych maluszkach. To nasza jedyna szansa.
Mam nadzieję,że walczą i zostaną z nami.
Dziękuję za kciuki:*Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Cześć dziewczyny:)
Część z Was może mnie pamięta, ale dla części z Was będę nowa.
Życzę wszystkim spokojnej ciąży i niech maluszki zdrowo się chowają
Wpadłam do Was na chwilkę, bo mam kłopot.
W 8dpt wyszła mi beta 40,12. Dwa dni później było 74,67.
Kolejna weryfikacja jutro.
Martwi mnie to,że przesłam czuć ciagniecia i klucie w macicy. Wczesnej czułam je często i regularnie. Czy któraś z Was tak miała? To normalne? Czy raczej mam powód do zmartwień? Jutro mam 13dpt.
Pierwszy raz mam bete na plusie i jestem w ty jeszcze zielona jak szczypiorek.
Pozdrawiam wszystkie mamusie bardzo serdecznie:*
Niezapomanjka ja tak miałam w te dni 1 bety były kłucia później dluuuugo nic. Nie nakręcaj się. Jest ciąża i jutro będzie piękna betaNiezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Jvm wrote:A Tobie ten szumis nie przeszkadza w spaniu?
Wręcz przeciwnie, sama przy nim zasypiam. Sciszylam tylko do minimum
Zresztą on nie chodzi cały czas. Ustawilam to tak, że chodzi godzinę A później włącza się jak mały zaczyna płakać lub go poruszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 07:41
Jvm lubi tę wiadomość
-
Cccierpliwa wrote:Akilegna super! Oby Beni juz zawsze tak ladnie przesypial...
Tez czasem spimy z szumisiem...
Jedyne co to wyprobuj sibie na sucho bo podobno szumis zakłóca prace monitora, tzn monitor odbiera szumisia rowniez jako ruch/oddech dziecka, ale czy to prawda nie wiem bo mamy ten przenośny
Dziś w nocy niechcący przetestowałam. Szumis szumiał w łóżeczku A ja wyjęłam małego na karmienie zapominając wyłączyć alarm. Cały dom postawiłam na nogi
Muszę tylko jeszcze przetestować na kotach. Bo jeden z nich uwielbia spać w łóżeczku w nogach A ja czasami nie zauwaze że pojawił się w pokoju. Więc to muszę sprawdzić czy monitor łapie oddech kota haha
-
Akilegna to dobrze, ze jednak dziala
Kokezanka wlasnie w ten sposob ktory opisalas odkryla ze u niej monitor sxumisia wykrywa haha...
Ale moze zalezy gdzie sie go polozy, moze tez od ustawienia glosnosci, albo rodzaju szumu...
U nas najczesciej chodzi dzwiek bicia serca z szumem wod plodowych, albo szum morza, te inne mniej na Mie dzialaja...
A jak dzis nockacu was?
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
postanowiłam w końcu się ujawnić. Próbowałam nadrobić ten wątek ale tak dużo piszecie że nie było szans na przeczytanie wszystkiego - skupiłam się więc na listopadzie
podczytywałam Was trochę na wątku 2018 ale w związku ze moja przygodę z forum rozpoczęłam z wątkiem 2017 to z sentymentu tam zostałam. Teraz jestem na końcu 8 tygodnia i mam nadzieję że tym razem się uda. Kibicuje Wam bardzo o trzymam kciuki
klamka, Olciaaa, Paulaa25, mar2śka, Lubię_czekoladę, akilegna♥, Necia124, MagNolia55 lubią tę wiadomość
-
Aziledo super, ze tu dotarlas!
aziledo lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyWitam nową Koleżankę i gratuluje
Dziewczyny pytankaaa- piszecie o tej położnej na NFZ przed porodem- ale skąd taka wziąć ? Tzn to jest środowiskowa czy kto? Ile macie spotkań i co na nich jest ?
Poza tym chodzicie do szkoły rodzenia tez na NFZ czy prv ?
-
aziledo wrote:Witajcie dziewczyny
postanowiłam w końcu się ujawnić. Próbowałam nadrobić ten wątek ale tak dużo piszecie że nie było szans na przeczytanie wszystkiego - skupiłam się więc na listopadzie
podczytywałam Was trochę na wątku 2018 ale w związku ze moja przygodę z forum rozpoczęłam z wątkiem 2017 to z sentymentu tam zostałam. Teraz jestem na końcu 8 tygodnia i mam nadzieję że tym razem się uda. Kibicuje Wam bardzo o trzymam kciuki
Trzymam kciuki i gratuluję
-
Aziledo witaj! Cieszymy się, że jesteś
Niezapominajka, Figa trzymam kciuki &&&
Ciasteczko ta położna na NFZ to położna środowiskowa. Ja zrobiłam rozeznanie do kogo warto się zapisać wśród innych ciężarówek. U mnie położne organizują kilka spotkań po godzinie ( na razie była mowa ogólnie o porodzie, pakowaniu siebie i maluszka, fazach porodu, kiedy jechać do szpitala, pozycjach do porodu, a w planach jest pielęgnacja noworodka, laktacja itd.). Potem można się jeszcze umówić na konsultacje. Dodatkowo położne są doradcami laktacyjnymi. Nie zapisywałam się już dodatkowo do szkoły rodzenia, idę tylko z mężem na 2 spotkania płatne z dulą na temat wspólnego porodu i opieki nad noworodkiem. Po porodzie mam zamiar spotkać się z doradcą w sprawie chustonoszenia. Znalazłam tylko jedną szkołę rodzenia weekendową ale zajęcia będą przez cały grudzień w sb i ndz i tematy pokrywały się z tym o czym mówią położne więc już się nie zapisywałam.Ciasteczko777, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny