Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cc miałam w piątek a w poniedziałek do domku
09.04.2018 punkcja
ICSI- mamy 6 zarodków i 7 komórek
Crio 29.05.2018 -
22.06.2018 histeroskopia
Lipiec 2018 naturalny cud, 7tc ciąża pozamaciczna, usunięty lewy jajowód.
10.09.2018 scratching endometrium
Crio 22.09.2018. Beta 13dpt 667. 16dpt 2660. 20dpt 11 427. 24dpt 30 679.
Klinika Novum kwiecień 2017. -
Motylek1313 wrote:A wypisali Was z zoltaczka?
A co Motylku duża zółtaczka u was? -
Motylku ja cc miałam w poniedziałek, wyszłam w kolejny wtorek. Mielismy zółtaczke ale naświetlania trwały niecałą dobę bo udało sie nam dostac lampy naświetlające z góry i z dołu jednocześnie.
p.s. siedzieliśmy tak długo bo a to waga nie rosła, a to zółtaczka a to coś sprawdzaliWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 21:13
-
nick nieaktualnyMotylku gratulacje!
Ja miałam CC we wtorek a wyszłam ze szpitala w piątek.
Dziewczyny mój synek waży obecnie ok 8,5 kg, cały czas kp, ale poza tym jest strasznym niejadkiem. Rozszerzanie diety idzis nam bardzo ciężko. Wszystko jest na nie, poza chrupkami kukurydzianymi. Dwoje się i troje a tu klapa.
Natomiast jest bardzo energicznym dzieckiem, ciągle jest w ruchu. Ostatnio zaczął wstawać (już raczkuje i siada samodzielnie).
Jak mam być szczera to jestem wykończona. -
Rubi27 wrote:U nas była zółtaczka w drugiej dobie z tendencją rosnącą, Adaś był naprawdę żółty, zostaliśmy na naświetlania. 2,5 doby pod lampami. W sumie wypuścili nas równo po tygodniu.
A co Motylku duża zółtaczka u was?
Powiedzieli slad zoltaczki dzis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 23:19
-
Rubi27 wrote:U nas była zółtaczka w drugiej dobie z tendencją rosnącą, Adaś był naprawdę żółty, zostaliśmy na naświetlania. 2,5 doby pod lampami. W sumie wypuścili nas równo po tygodniu.
A co Motylku duża zółtaczka u was?
Powiedzieli slad zoltaczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 23:20
-
Motylku my też wyszłyśmy do domu z żółtaczką do domu. Oni oceniają w skali od 1 do 10 u nas było chyba 6 a przy 8 zostawiają i naświetlają. Potem trzeba obserwować w domu i dostarczać dziecku jak najwięcej promieni słońca. Dziecko też musi jeść i przebierać na wadze żeby wypłukac żółtaczkę bo inaczej zwiększa się zamiast zmniejszać
A u nas chyba zaczyna się bunt spania. Mała coś średnio śpi budzi się co 3h a od 4 rana to już ze mną w łóżku śpi i co chwilę się przebudza wtedy ją glaszcze i śpi dalej. Tylko Tak myślę sobie jeszcze że może jej tęskno za tatą bo mój mąż wyjechał w niedzielę na miesiąc i coś jej nie pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2019, 08:42
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
18.11.2024 3-ostatni transfer -
Spadek wagi w normie, zoltaczka 8 ale mozemy isc do domku. Dawac duzo cyca to zacznie przybierac i wypluka zoltaczke. Zapomnialam dodac ze mala dostala 10 punktow apgar mimo tego podwojnego zawiniecia w pepowine.
Vaina, Asia2000, Marin lubią tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:Motylku gratulacje!
Ja miałam CC we wtorek a wyszłam ze szpitala w piątek.
Dziewczyny mój synek waży obecnie ok 8,5 kg, cały czas kp, ale poza tym jest strasznym niejadkiem. Rozszerzanie diety idzis nam bardzo ciężko. Wszystko jest na nie, poza chrupkami kukurydzianymi. Dwoje się i troje a tu klapa.
Natomiast jest bardzo energicznym dzieckiem, ciągle jest w ruchu. Ostatnio zaczął wstawać (już raczkuje i siada samodzielnie).
Jak mam być szczera to jestem wykończona.
A w jaki sposób rozrzeszarz? Blw czy z łyżeczki?
Mój blw łapie dopiero od niedawna i jakbym zaczęła rozszerzanie diety od tej metody to stwierdzilabym ze mam niejadka. Daje łyżeczką i zjada prawie wszystko. Niektóre dzieci potrzebują też czasu, a niektóre są naprawdę niejadkami
My po bilansie i mój klops przez ostatnie 6 m-cy przybrał tylko 2 kg. Waży trochę ponad 12kg i mierzy 82 cm. -
Jak czesto wasze noworodki robiły kupę? U mnie ten problem że robi non stop. Syn robił 8-12 razy na dzien, a ona potrafi popuscic co 10-15 min. Nie jestem w stanie nadazyc nad kupami i mala juz ma ranki na pupci, zmieniłam pieluchy na pampers premium care polepszyło sie ale ranki sie nie goja. Wietrze jej pupe ile sie da, ale koncza mi sie pomysły:/ Miała ktora z was cos podobnego. Da sie jakos zatwardzic dziecko, zeby robiło kupy co 2-3h?06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami