Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marin 3 mam kciuki za szczepienie nie martw się na zapas bo to zloooo daj znać jak już będziecie po
Co do urodzin to my mieliśmy problem bo nie wiedzielismy kiedy je zrobic bo Mala jest z 13stego grudnia A tu zaraz święta i tak wszystko by na siebie nachodzilo A jakoś nie uśmiechał mi się wszystkich widzieć co 2 tyg bo ile można... ostatecznie knajpe mamy zarezerwowana na 4.01... I o ile ode mnie z.rodziny jest garstka osób to od strony M jest ich więcej....także U nas wyjdzie ok.40 osób, ale że większość jest dojezdnych to obstawiam, że posiedza 3 Max 4 godz i do domu
Jeżeli chodzi o ciążę to ja w niej jestem udało się naturalnie gdzie nie były to typowe starania A raczej Przytulanki bez zabezpieczeń z nastawieniem jak się uda to bedzie super no i się udało A dowiedziałam się o niej w 8 tyg także szok szok szok ale za to jaki pozytywny kropek rośnie zdrowo i Mam nadzieję że tak już będzie cały czasAgatelek, Zizu87, Marin, Motylek1313, morganaa, MagNolia55, Veri, aziledo, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
agaaa90 wrote:Dziękuję Zizu oby było tak jak piszesz A ja czekam na ciążowa kompanke/kompanki A jak u Was?? Malutka daje mocno mamie w kosc??
Mam nadzieję, że za kilka miesięcy razem będziemy narzekać na ciążowe objawy
Lekko nie jest. Męczą ją strasznie zęby, skończył się skok rozwojowy. Jest wulkanem energii i na sekundę nie mogę jej spuścić z oka. Staje przy meblach, pralce, toalecie- dosłownie przy wszystkim a jak odwrócę na chwilę wzrok to już jest w drugim pokoju albo ciągnie psa za ogon. Zabawkami zajmie się na chwilę, a jej głównym zajęciem jest pelzanie i ucieczka przed matką -
A co do roczku to sama mam dylemat jak to zrobić. Na pewno nie będziemy organizować w restauracji. Jak podliczyłam gości (nasi rodzice i rodzeństwo z dziećmi) to wychodzi 21 osób. Mała nie lubi tłumów, denerwuje ją jak ciągle ktoś chce ją brać na ręce. Więc dla niej najlepiej byłoby w ogóle odpuścić taką imprezę. Muszę to przemyśleć jeszce.
-
Czyli na nudę nie narzekasz:D oczy dookoła głowy to zdecydowanie za mało;) Oli też staje przy wszystkim co się da, a najgorsze było wspinanie po schodach wrrr.... odwróciłam się na sekundę A ona już w połowie drogi na piętro... na szczęście mamy już bramkę i mogę odetchnąć z ulgą oczywiście ku rozpaczy małej:p poza tym nauczyła się dawać buziaki i mała cwaniara jak coś przeskrobie popatrzy na Ciebie i daje buziaka i wg niej już jest ok i za chwilę znowu to samo haha
-
Figa88 wrote:Aga, jeszcze raz gratulacje jeszcze chwila i prenatalne.
Jaką mieliście przyczynę ivf? U nas czynnik męski, więc raczej nie ma szans na naturalny cud
On mial bardzo slabe wyniki nasienia, morfologia 0%, %zywych o ruchu postepowym prawie nie istnial...
Jak ich synek mial nieco ponad rok, to poszla do lekarza z powodu zapalenia pecherza/przydatkow... w wynikach krwi nie wyszedl stan zapalny, zrobili jej usg i uslyszala "gratuluje, pani zapalenie pecherza ma juz 7cm" takze szok i jeszcze raz szok...
Totalnie nie brala pod uwage, ze moze zajsc w ciaze...
Urodzila coreczke 2 dni przed drugimi urodzinami synkaMagNolia55 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Zizu, nudno nie masz, ale nie pociesze, lepiej nie bedzie😂 moja byla wszedzie, stawala przy wszystkim, na wszystko sie wspinala i tak do dzis zostalo😂 nawet po drabinie popitala jak zawodowiec w obie strony😂
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
U nas to niska rezerwa jajnikowa, kiepska odpowiedź na stymulacje lametta oraz luf... pamiętam też że mój wynik fsh na 2 wizycie w klinice był coś w okolicach 16 i dr sam mówił że czasu za wiele nie mamy bo może będę przechodzić wczesną menopauze:/ jak to wtedy usłyszałam to słabo mi się zrobiło... usłyszeć coś takiego w wieku 27 lat....
-
Witam Was serdecznie.
Chciałabym się się z Wami podzielić wielką radością - dziś mój Synuś kończy roczek!
Jestem baaardzo szczęśliwa.
Ja się czuję dobrze, wychodzę powoli na prostą.
U mnie w górach już śnieg.
Wszystkie serdecznie pozdrawiam, całuję Maluchy, dużo dobrego dla Was dziewczyny.
Pozdrawiam, Skórka.Zizu87, 83xxx, Marin, Iwkaaa, Asia2000, Rubi27, Agatelek, Motylek1313, MagNolia55, Veri, aziledo, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
Skórka najlepszego dla synka 🥰
U nas dziś 7 msc. Jejciu ale ten czas zasuwa 😲Marin lubi tę wiadomość
IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
10.2024 2 transfer 👎
11.2024 ??? 3-ostatni transfer -
Zizu87 wrote:Szkoda, że nasze forum tak z dnia na dzień praktycznie przestało funkcjonować
Brakuje mi informacji od Dziewczyn Ale jak nam się uda to dam znać o ciąży