Ciężarówki po IVF 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak zrobię Mikuśka, siostra miała w 1 szew w 2 pesser, to chyba pomiędzy 22 a 26 tygodnie , zobaczymy. Podejrzewam , że wiele mają takich przypadków.
Przeraża mnie wizja ciągłego leżenia. Żeby chociaż można było minimalnie coś koło siebie zrobić . -
No leżenie nie jest mile ja źle wspominam leżałem 3 miesiace w szpitalu nie wiem jak ja to wytrzymałam psychicznie A najgorzej ucierpiał moj kregoslup dlugo dochodziłam do siebie
Ale dla dziecka zrobi się wszystko...
Narazie jeszcze nic nie wiadomo to wypoczywaj ...
Mam.nadzieje ze Bedzie wszystko dobrzeTropka lubi tę wiadomość
-
Co do piwa bezalkoholowego to sa takie 0,5% i 0,0%, wiec trzeba zwracac uwage i wybierac takie 0,0% 🙂
Zielonej herbaty mi tez lekarz zabronil🙁 a glownie ja pilam przed ciaza i teraz mi brakuje... ciagle tylko woda 😕 nie wiecie czy biala herbate mozna? -
Andziax88 wrote:Pisalyscie niedawno o swoich teściowych... moja dziś mnie tak zdenerwowała, że aż się cała trzęsłam 😔 nie wiedzialam, że jest tak dwulicowa, do mnie milutka a usłyszałam jak mi obrabia tyłek do teścia, jak mnie zobaczyła to ją zamurowało. Odliczam dni do wyprowadzki bo jeszcze przez chwilę musimy mieszkac razem ☹️ przestraszyłam się, czy ten stres nie zaszkodzi dziecku, staram się wyciszyc.
A miał być taki miły dzień. -
Andziax88 spokojnie. Stres nie jest ci potrzebny.
No co za wredna baba 😡. Już mogła się powstrzymać. Wg mnie powinnaś o tym swojemu M powiedzieć. A tak po cichu to proponuję po wyprowadzce kilka myszek jej przysłać. Ona nie wie, że kobiet w ciąży się nie denerwuje??
April co mi wiadomo to nam nie wolno chyba nic pić innego oprócz wody. Bo herbata i kawa kwas foliowy wypłukuje.🤦. Nie wyobrażam sobie śniadania bez herbaty. Kawę piję jak mam ochote, jeżeli to coś można nazwać kawą.
Co do tego piwa. Ja od czasu do czasu pozwalam sobie na coś takiego jak radler 0,0%. To nawet piwo nie jest, tylko napój piwny.Tropka lubi tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Ja pije herbatkę raz dziennie kawkę słabe z mlekiem raz dziennie czasami rumianek lub koperek wode sok pomarańczowy ostatnio kubusia odziwo mi smakuje sok pomidorowy i wczoraj piwo 0 z sokiem malinowym tak mi sie chciało ale jak wypiłem troche to juz chec mi przeszła ...
W pierwszej ciazy uwielbiałam inkę teraz na sama mysl mi słabo 😉 -
Tropka za mną frytki chodzą, ale takie domowe, z frytkownicy. Ale nie wiem czy z młodych da się je zrobić.
Placków raczej z młodych nie zrobisz. Musisz jeszcze trochę poczekać.Bajka_88
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
Cudzie trwaj... -
Bajeczko może w piekarniku te frytki , no z młodych placki będzie ciężko, za dużo wody , chciałam z cukinii zrobić, ale ostatnio nie wyszły, rozwalaja się cholery.
Odpocznę po obiedzie i na lekki spacer nad morze się przejde, wsune loda i przejdą zachcianki;))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 16:39
-
Nigdy nie robiłam w piekarniku że świeżych ziemniaków. A te kupne smakują nijako. Ja do placków z cukini dodaje trochę mąki ziemniaczanej. Ale też czasami nie wyjdą.Bajka_88
transfer 06.2018
Cudzie trwaj... -
Andziax88 wrote:Pisalyscie niedawno o swoich teściowych... moja dziś mnie tak zdenerwowała, że aż się cała trzęsłam 😔 nie wiedzialam, że jest tak dwulicowa, do mnie milutka a usłyszałam jak mi obrabia tyłek do teścia, jak mnie zobaczyła to ją zamurowało. Odliczam dni do wyprowadzki bo jeszcze przez chwilę musimy mieszkac razem ☹️ przestraszyłam się, czy ten stres nie zaszkodzi dziecku, staram się wyciszyc.
A miał być taki miły dzień.
Od koleżanki dowiedziałam się że kobiety w ciąży mają takie super moce że jak ktoś je zdenerwuje a one później o tej osobie "ciepło" pomyślą to się sprawdza więc może sprzedaj swojej tesciowej jakąś biegunkę albo w drugą stronę 😂😂 a myszy myszami to wiadomo😉
A tak na serio nie denerwuj się bo to tylko szkodzi Tobie i dziecku wytrzymasz jeszcze kilka miesięcy. Ja też nie mam lekko z treściami więc wiem co czujesz😉Andziax88 lubi tę wiadomość
Andzia83
-
Andziax88 to teściową masz zaj...🤦. Kuźwa jak tak można. Pełna inwigilacja 😱. To ja na swoją narzekam bo jest specyficzna kobieta, ale jeszcze pomocy mi nie odmówiła.Bajka_88
transfer 06.2018
Cudzie trwaj... -
Andziax88 wrote:Nie słyszałam o tym, ale dobrze wiedzieć 😀 hehe zaraz jej coś podeślę 😀 moja teściowa przechodzi samą siebie, np. grzebie nam w rzeczach, podsłuchuje, prowadzi zeszyt, w którym zapisuje kiedy piorę i ile razy lub kiedy używam piekarnika 😵 chyba chodzi jej o zużycie prądu 😀 chociaż rachunki płacimy na pół. Najgorsze, że szwagierka jest taka sama...dużo by opowiadac. Ogólnie odcięłam się od tego, ale raz na jakiś czas i tak się niepotrzebnie zdenerwuje z ich powodu. Ale musimy to jakoś przetrwać, dziecko jest teraz najważniejsze 😉 Boże daj cierpliwość 😀
Kurde jak taka z niej małpa to powinnyśmy wszystkie o niej "ciepło" pomyśleć 😂😂Tropka, Andziax88, LadyS lubią tę wiadomość
Andzia83
-
Hej Mikuśka 😊
Chyba musimy się przyzwyczaić do tych szybkich zmian, dziś jest dobrze , jutro obolałe i bez życia,
U mnie ani słońca, ani deszczu, pogoda w kratkę.
Ja sobie aplikuje wieczorami no spe, troche ze strachu , no i czuje jakieś napięcie w okolicach pachwin .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 09:57
-
Witajcie dziewczyny.
Mikuśka jaki dzień bez upałów?? U nas znów smażalnia ☹️. Od jutra ma się coś ochłodzić. Może zacznę żyć.
Tropka ból w pachwinach to już chyba normalne. Mnie co rusz coś ciągnie. Całe szczęście brzuch odpuścił jak nie chodzę.
Wam też się brzuch spina jak zaczynacie chodzić czy tylko ja specyficzny przypadek??
A teraz czekam przed gabinetem na wizytę. Zobaczę co tam u moich leniwców 😍.Bajka_88
transfer 06.2018
Cudzie trwaj...