Ciężarówki po IVF 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
iriiska wrote:Ja tam czuję że jak go zobaczycie to od razu będziecie wiedzieć a ogólnie to ja też mam problem z imionami dla chłopca, dla dziewczynki mam kilka upatrzonych i tylko wybrac a z chłopcami jakoś trudniej
Oby tak było 😊 Dla dziewczynki tez mam kilka... ni ale Maluch ma pitoka na 1000000%.... także jakoś trzeba go nazwać 🙈🙉iriiska lubi tę wiadomość
-
Cytologia ostatnio w czerwcu idealna, posiew jakoś przed invitro czyli na początku roku kalendarzowego...w ogóle w całym moim życiu nie miałam ani jednej infekcji (No, jeden jedyny raz w wieku 17 lat) ani problemu... lekarz dopiero 26-ego, nie znalazłam nikogo na wcześniej. Nie wiem czy jest bezpiecznie wytrzymać ten tydzień? Z drugiej strony może przesadzam, nie ma zapachu, ani dziwnej tekstury, jest po prostu delikatne zabarwienie
Magnetyczna wrote:Od ręki raczej Ci nikt nic nie zrobi z tym śluzem.
Robiłaś posiew i cytologię? -
iriiska wrote:
Śliczny kocyk. Ja zrobiłam chłopakom śpiworki i kocyki na drutach.
Na szydełku najczęściej robiłam kocyki kwadratem babuni a widzę ze teraz jest moda na taki z kwadratów z wybąblowanymi obrazkami.
Jeżeli któraś z was chciałaby wzory na zabawki to pisać. Mam tego duuużo. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 21:27
iriiska lubi tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Ale macie zdolności piekne rzeczy !!! Ja tam ić nie umiem robić ledwo guzik przyszyje hehhehe ale za to pstrykam fajne fotki bynajmniej tak mi mówią Heheh
Co do uplawow tez mam zoltawe ale biore progesteron besine
Nie mają zapachu robilam wymaz wszystko ok to staram się nie panikowac lekarz mówił że jest ok -
nick nieaktualny
-
iriiska cudny trn kocyk !!
Rebe ja mam tak samo i lekarz powiedzial ze dopoki nie ma problemow typu swiat czy zapach to normalne bo sluz sie zmienia tez.
iriiska lubi tę wiadomość
2.02. 2019 poczatek stymulacji 1 IVF, PICSI
14.02 - punkcja / hiperstymulacja (transfer odroczony), 3 blastki ❄️❄️❄️,25.03 - crio 2 zarodkow.
15.04 - dwa serduszka
22.10 Maluszki sa z nami (32 tc.stan
[ -
Ja mam całą ciążę śluz od przezroczystego do żółtego - żadnej infekcji jeszcze nie miałam.
-
Hejo 😊
Mikuśka mam ten sam problem.
Obudziłam się głodna a z łóżka nie chce mi się wyjść.
Też jesteś artystyczna dusza skoro fajne fotki robisz. Do tego też trzeba mieć rękę 😊Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Dzień dobry, ja dziś na śniadanie wypiłam glukozę Mieli o smaku cytrynowym i powiem Wam, że nastawiałam się na coś strasznego, a to było nawet ok - tzn. jak taki chemiczny i nieco za słodki napój Pielęgniarka rozrobiła mi z zimną wodą i poszło bez problemu. Zniosłam to zupełnie normalnie, żadnych mdłości czy zawrotów głowy, a teraz śmigam do pracy. Oby tylko wyniki były w normie
Podpowiedź dla tych, które jeszcze mają to badanie w planach - ustawcie sobie alarm na badanie po godzinie i dwóch, bo ja się tak zaczytałam, że o mały włos bym nie przegapiła tych pierwszych 60 minut A same sobie musimy pilnować. -
Ja mam wrażenie że u nas w laboratorium to ta kobiety tak specjalnie robia aby te które sie badają źle się czuły Heheh nie pozwalają smakowej i jeszcze rozrabiak w ciepłej wodzie bleeeee
Dobrze że mam już ton za soba
Glowa mnie rozbolala ciepło się zrobiło i chyba ciśnienie się zmieniaelfi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, które szydełkują potrzebuję pomocy
Teściowa mojej siostry zrobi mi hipcia, którego chce postawić na komodzie Maluszka przy przewijaku - jaką najlepiej włóczkę wybrać dla maskotki?? Bo wczoraj patrzyłam i różnią się składem i nie wiem czy czymś jeszcze...nie ogarniam tego
Możecie mi jakąś polecić??
Makt lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy Wy się opalacie? Jestem nad morzem, jest zaskakująco ładna pogoda, chociaż bez upału i chętnie bym wyszła na trochę spod tego parasola. Lekarz w klinice na początku mi zabronił. Teraz jestem pod opieką nowego już, ale zapomniałam o to zapytać. Dzisiaj zaczęłam 12 tydzień, schodzę właśnie z luteiny (biorę 2 tab na noc).
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
Hej dziewczyny, pozdrawiam z patologii ciąży... Młody nas w piątek trochę wystraszył zamiarem wcześniejszego wyjścia (tak to wyglądało bo miałam skurcze) ale wygląda na to że alarm odwołany i może dzisiaj mnie wypiszą do domu. Przyjechałam tu prosto z usg 28-32 tc. Teraz jeszcze powalczę o parę tygodni więcej w brzuchu, byle do 36-37 tc chociaż
A co do biustów to ja w obu ciążach w pierwszym trymestrze poszłam o dwa rozmiary miseczki w górę, teraz to do tego jeszcze dodatkowy rozmiar w obwodzie i już noszę przedłużkę, masakra z 70D na 75F -
Olalasz wrote:Dziewczyny, czy Wy się opalacie? Jestem nad morzem, jest zaskakująco ładna pogoda, chociaż bez upału i chętnie bym wyszła na trochę spod tego parasola. Lekarz w klinice na początku mi zabronił. Teraz jestem pod opieką nowego już, ale zapomniałam o to zapytać. Dzisiaj zaczęłam 12 tydzień, schodzę właśnie z luteiny (biorę 2 tab na noc).
Miałam dziś byc na plaży ale tak sie fatalnie czuje zrezygnowałam leze w wyrku powiesze pranie zrobie obiad i może popołudniu z mężem wyskoczymy chociaz na spacer po plażyOlalasz lubi tę wiadomość
-
Japonka, kciuki żeby maluch jeszcze posiedział w środku!!!
Mam już wyniki. Glukoza w normach, ale widzę, że TSH mi skoczyło do 2,9. Różne źródła różnie mówią, jakie są normy w 2 trymestrze - jedne że max 2,5, inne że 3. Któraś z Was wie jaka jest górna granica?
W czwartek mam wizytę, więc szybko skonsultuję, ale trochę się zmartwiłam -
Olalasz wrote:Dziewczyny, czy Wy się opalacie? Jestem nad morzem, jest zaskakująco ładna pogoda, chociaż bez upału i chętnie bym wyszła na trochę spod tego parasola. Lekarz w klinice na początku mi zabronił. Teraz jestem pod opieką nowego już, ale zapomniałam o to zapytać. Dzisiaj zaczęłam 12 tydzień, schodzę właśnie z luteiny (biorę 2 tab na noc).
Jeżeli się dobrze czujesz to myślę, że nie ma w tym problemu. Pamiętaj o czymś na głowę, krem z filtrem i korzystaj my spędziliśmy tydzień w Chorwacji i jak można się domyśleć, większość czasu byłam na słońcu. Nic się nie działo, pij dużo wody i korzystaj z pogody!Olalasz lubi tę wiadomość
Ja: 32 lat.
Mąż :34 lat. Słabe nasienie.
I IVF- marzec 2019,
transfer: 30.03.19
Beta 8dpt - 149.8
Beta 10 dpt - 408. 3
Beta 13 dpt - 972.4
Beta 16 dpt - 2673.8 😍
❤️ 👧🏼A. 06.12.2019
II IVF lipiec2023
07.08-punkcja
10.08-transfer 3dn