Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:Hej dziewczynki!
Kania sliczny brzuszek, juz ladnie widac
Ja dzis mialam spokojna, przespana nocnareszcie
jak sie reszta czuje? Natka jak tam?
Witamy sie w nowym tygodniu juz coraz bliżej 3"z przoduStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:My tez dzis przespaliśmy niezle noc, pijemy herbatę z cytryną, miodem i sobie , mam nadzieje ze mnie nic nie rozbierze bo mąż smarka sie na całego
Witamy sie w nowym tygodniu juz coraz bliżej 3"z przoduwidze ze my ze spaniem to podobnie mamy haha
Noo lepiej zeby nic cie nie rozlozylo, wiosna idzie, szkoda chorowac -
Nieraz cala zimę potrafilam nie chorować a na wiosne lubili mnie rozebrać
wiec sie obawiam ... Oby nie !!
Effy ślicznie będziesz wygladala w tej sukience , buty tez ladne , ja nie wiem jakie zaloze buty na święta , musze kupic sobie nie za wysokie i wygodne bo nogi juz lekko puchną, nawet adidasy sa juz ciasne jak wczoraj je zalozylam to jakies male sie wydawaly
Anq podziwiam cie za ten remont w tak zaawansowanej ciąży, mam nadzieje ze tesciowa tez pomoże ci ogarnac ten bałagan.Effy lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Effysliczna sukienka, nie wiem czemu ale wydawalo mi sie ze Ty rozu nie lubisz haha. Widocznie ktos inny o tym rozu pisal
Kate poki co nie zawracaj sobie tym glowy, mysle ze 3-4 dni nawet moze nie robic. A masz do kogo zadzwonic i podpytac? Ja jesli mialam jakies watpliwosci to dzwonilam do poloznejmoze tez sprobuj?
Oczywiscie chyba nie mam chyba nic różowego na te chwile ale juz będe miec
pamietam jak przyszłam na lotnisko pierwszy raz w liceum i wtedy w ogóle nosiłam takie kolorowe rzeczy jak to czasem nastolatki i miałam jakies takie Sneakersy chyba różowe pumy i instruktor do mnie (w ramach złośliwości) że niestety nie maja różowych spadochronów pod kolor i czy moze mi dać czarny ...Ink@, Martynka1234 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:30
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
kania901 wrote:Dzień dobry.
Ja już dzisiaj byłam na basenie.Rano jest fajnie bo nie ma tłumów.
Jaka u was pogoda? Tutaj znowu pochmurno, ale na szczęście nie pada.
O tez bym poszla na basen ale gdzie z tym brzuchem hehe teraz za dużo kgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 09:23
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość