Clostibegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zaszlam- dwa razy i za każdym razem było to od razu- w pierwszym mcu brania.
Jak to wyglądało? Troche mechanicznie. Clo od 3 dnia okresu przez 5 dni po 1 tabl. Po skończeniu tabletek mierzenie temp, sluzu i sexik co drugi dzień i zawsze udawało sie od razu.
Zycze powodzenia!MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ulala wrote:Ja zaszlam- dwa razy i za każdym razem było to od razu- w pierwszym mcu brania.
Jak to wyglądało? Troche mechanicznie. Clo od 3 dnia okresu przez 5 dni po 1 tabl. Po skończeniu tabletek mierzenie temp, sluzu i sexik co drugi dzień i zawsze udawało sie od razu.
Zycze powodzenia!
Dziękuję ci baaaaaardzo za odp.
A powiedz mi jakie miałaś cykle? i kiedy wystąpiła u ciebie owu?
pytam bo ja mam cykle średnio co 33 dni Gin kazał mi też brać od 3dc przez 5 dni tylko zastanawiam się czy przy moich długich cyklach to nie za wcześnie? co o tym myślisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 08:27
-
mila tego co pamiętam z ulotki to te tabletki bierze sie przed posiłkiem a nie po. ja robiłam tak,że miałam filokę i picie koło łóżka i pierwsze co to po przebudzeniu brałam tabletkę, potem wstawałam i się ogarniałam do pracy. potem już cały dzień nie musiałam się martwić czy nie zaponę, czy wzięłam o tej samej porze itp.
ja tez jeżdżę autem do pracy i jedynie co mi doskwierało to lekkie mdłości tak od 3 dnia brania.
a czemu ma być za wcześnie? tabletki mają spowodować to,że będziesz miała owu mniej więcej w normalnym czasie- jak powinnaś mieć- bo po to też bierze się te tabletki. ja kochana miałam cykle nawet 70 dniowe- bez owulacyjne.
po tych tabletkach owu może wystąpić do 7 dni po wzięciu ostatniej tabletki. zajrzyj sobie kochana na mój wykres- mi wyszła owulacja w 6 dniu po ostatniej tabletce. także zauważyłam znaczną poprawę w ilości śluzu- zawsze było tak bo było a po tych tabletkach nagle był potop- i do był też znak,że tabletki działały.MILA lubi tę wiadomość
-
nie ma za co
jak mogę sie podzielić wiedzą to bardzo chętnie.
udanych starań życzęBeata lubi tę wiadomość
-
ja też po CLO. w pierwszym cyklu się udało. brałam 1 tabletkę od 2 dnia cyklu przez 5 dni. brałam wieczorem przed spaniem. owulacja przyszła dopiero 18 dnia cyklu, już myślałam, że clo nie zadziałało, ale jednak się szczęśliwie udało:)
MILA lubi tę wiadomość
-
Yvone wrote:ja też po CLO. w pierwszym cyklu się udało. brałam 1 tabletkę od 2 dnia cyklu przez 5 dni. brałam wieczorem przed spaniem. owulacja przyszła dopiero 18 dnia cyklu, już myślałam, że clo nie zadziałało, ale jednak się szczęśliwie udało:)
dzięki za odp.
Widziałam twój wykrespiękne zagnieżdżenie 9 DPO
A wcześniej też miałaś w tym czasie owulację czy wcześniej?? -
Mila widzisz,że clo bardzo dobrze działa przy cyklach bezowulacyjnych. a ty bierzesz czy będziesz brać?
-
widzisz Mila ja nie miałam monitoringu bo lekarz stwierdził,że przy najmniejszej dawce nie ma musu. i chyba to tez mi pomagało bo wierzyłam że pomaga- bez zbędnego stresu chodzenia na usg i doglądania jak duże jajeczko.
kochana pamiętaj sexik co drugi dzień a będzie dobrzea za 2 tyg czekamy na II kreski!! trzymam kciuki!
MILA, Beata lubią tę wiadomość
-
ula , ja teraz dopiero zajarzyłam że będziesz miała bliźniaki
wow !!!!! ja się czujesz w ogóle ????????
czytałam że bo clostibegycie wlaśnie zdarzają się ciąże bliźniaczei powiem szczerze że to mnie przeraża troszku .....
Ulala lubi tę wiadomość