Clostibegyt
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh tak zgadza się bliźniaki
powiem ci,że w 1 ciąża z clo była pojedyncza więc to nie ma reguły.zobaczy ile dziewczyn pisało i mają pojedyńcze ciąże
clo jednak pobudza owulacje i jak dostaniesz lekko za silną dawkę, albo organizm ma lepszy dzieńmoże wyjść więcej niż jedno jajeczko.
po 2 stratach ja się tam cieszę,że będą dwie księżniczkibędzie ciężko, ale damy radę- bo kto jak nie my!!
a jak się czujemy- no końcówka najgorsza wiadomo bo może to 31 tydzień ale do ciązy bliźniaczej dolicza cię co najmniej miesiąc w porównaniu jak w pojedynczej. długo mnie dosyć muliło, ale ogólnie nie jest najgorzej. pracowałam do 26 tyg- bo tak też mi zalecali i teraz się byczę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 19:56
MILA, Beata, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
he he he masz prawo się byczyć kochana !! oczywista sprawa
a powiedz mi ile przytyłaś?? pytam bo ja w ciąży prztyłam masakrycznie
- ponad 20 kgwygladałam jak orka
teraz już jest OK ale przyznam sie że boje się tego znowu, bo wiem ile mnie kosztowało wrócić do swojej (mniej więcej) wagi
-
Mila pewno nie uwieżysz ale ja jak na razie przybrałam.....7 kg
tak zgadza się 7 kg. praktycznie do 17 tyg muliło mnie i żygałam, tez pracowałam na nockach więc większośc dnia spałam więc nie było kiedy jeść. ale jak już nie spałam, to jadłam normalnie i nie odmawiałam sobie słodyczy ani nic. najbardziej zaczęłam przybierać jak już przestałam pracować- ale mam aplikację na tel i przyrost mam bardzo płynny więc jest ok. a małe tez rosną w tabelce więc sie nie martwie
MILA, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem,że stary temat, ale mi clo nie pomogło przez pół roku, dopiero jak odstawiłam to zaszłam
Dlatego piszę na pocieszenie dla innych dziewczyn, żebyście się nie załamywały:-)
Mnie prawdopodobnie trzymała psychika, za bardzo chciałam,musiałam odpuścić
-