Co z tym zajściem?
-
Witajcie.
Od pewnego czasu staramy się z mężem o dzidziusia. Niestety w trakcie wyszły problemy z tarczycą, która spowodowała hiperprolaktynemie. Okazało się, że nie mam cykli z owulacjami i generalnie same nieprzyjemności.
W każdym cyklu od 16 do 25 dnia biorę luteinę, codziennie bromegron, a teraz jeszcze euthyrox na tarczycę. Prolaktyna spadła, więc chyba wracam do normy z ovu. Od kilku dni mam strasznie obolałe sutki i delikatne skurcze jak na @. Odkąd biorę bromergon moje cykle trwają od 23 do 25 dni, dzisiaj jest 25 dc a ja wciąż czuję bolesność sutków, wręcz szczypanie i swędzenie, ale @ nie ma. Nie mam żadnych mdłości, jeśli chodzi o toaletę chodzę częściej, jednakże zaczęłam spożywać mnóstwo zielonej herbaty i być może stąd ta dolegliwość. Dodatkowo mam niesamowicie wzdęty brzuch od kilku dni. Wygląda jak balon. Kiedy go dotykam jest obolały. Senna jestem, ale to już też od jakiegoś czasu, więc zrzucam winę na tarczycę. Czy któraś z Was przy takich lekach i problemach zaszła w końcu w wymarzoną ciążę? Czy te objawy mogę uznać, za dobry zwiastun?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 19:38
-
Martitta, na OvuFriend dla staraczek jest specjalny dział dla kobiet starających się zajść z pomocą medyczną. Tam szybciej kogoś znajdziesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 22:04
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Oj lubicie sie nakrecac... Dziewczyno, zaczekaj na rozwoj wydarzen, nie badz w goracej wodzie kapana i nie doszukuj sie objawow na sile... Jesli za kilka dni nadal @ nie przywedruje, zrob test o czulosci 10, idz na bete z samych objawow nikt Ci niczego nie wywrozy... Ja mialam typowo okresowe objawy i nigdy nie spodziewalabym sie dwoch kresek w cyklu, z ktorym sie udalo. A jednak...
I jeszcze jedno... Mdlosci nie dopadaja kazdej ciezarnej, u mnie zaczely sie dopiero w drugim trymestrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 22:26
-
To nie chodzi o nakręcanie, ale jestem już zmęczona ciągle nowymi diagnozami, nowymi lekami, pilnowaniem co i kiedy trzeba zażyć. Jestem młodą dziewczyną, aż dla mnie nie pojęte, żeby mieć takie problemy w takim wieku Poza tym odkąd zażywam te wszystkie medykamenty nie miałam jeszcze tak bolesnych piersi. Poszukam odpowiedniejszego działu dla siebie, musiałam przeoczyć. A wam gratuluje fasolek.
-