X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2019 nadchodzi
Odpowiedz

Czerwiec 2019 nadchodzi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mateczka89 Debiutantka

Wysłany: 24 września 2018, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeej. Od piątku wiem, że pod sercem noszę małą fasolkę. Test pozytywny w 24 dc. Beta 13.8 :)
    Witajcie :D

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co zakładasz wątek, który istnieje?
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/czerwcowe-dzieci-2019,16670.html

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Mateczka89 Debiutantka

Wysłany: 24 września 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widziałam tego wątku. Co się wkurzasz? Zajrzałam już tam ;) zamykam ten

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mateczka89 wrote:
    Nie widziałam tego wątku. Co się wkurzasz? Zajrzałam już tam ;) zamykam ten
    Bo strasznie dużo tu trolli, i otwierają niepotrzebnie wątki..

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ