CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję pomyślnych prenatalnych , a te które mają jeszcze dzisiaj prenatalne powodzenia .
Melisa ciekawe czy u Ciebie będzie drugi chłopczyk czy dziewczynka . Masz jakieś przypuszczenia ?
Ja w domu mam Liliane ( Lile) i Borysa. Myślał am ostatnio właśnie o Ignasiu ale mój mąż wyskoczył ze Stefanem ( po swoim ojcu który nie żyje). Wiem że teraz "stare" imonka wracają ale co taki mały Stefan jakoś mi nie leży. No nie wiem .
Dabria teraz dbaj o siebie. Fajnie że wychodzisz i będziesz mogła odpocząć w domkuLilka94 lubi tę wiadomość
-
Lilka94 wrote:No to i ja się pochwalę. Mimo złych przeczuc prenatalne ok, maluch chyba spał nie chciał nic pokazać, musiałam zmieniac pozycje kilka razy i trzasc brzuchem pobrali krew do pappy. Niestety płci tutaj nie mówią nawet jeśli coś widać, więc pójdziemy prywatnie za 3 tygodnie. Ale jestem szczęśliwa i uspokojona, mimo płaskiego brzuchola dzidzia tam jest i ma się dobrze!!!
Lapcie fotkę
A wlasnie zapomnialam Wam powiedziec przed badaniami zjedzcie cos slodkiego to sie dziecko obudzi hahLilka94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiulka84 wrote:Dziewczyny po prenatalnych gratuluje i zazdroszcze ze macie juz za soba mi czas jakby stanal w miejscu😂ja mam w czwartek i tak po cichu licze ze bedzie juz cos widac jaka plec choc intuicja mi mówi ze to chlopak😀
Czasem sie troche schizuje gdzie ten brzuch bo juz 13 tydzien a ja mam taki jakbym sie najadla 😂ale jestem drobna wiec pewnie dlatego mam malutki.
Co do imion to dla chlopca mielismy duzo propozycji ale finalnie stanelo na Jakubie zawsze mi sie podobalo to imie i marzylam o Kubusiu a jakby jakims cudem byla dziewuszka bedzie Natalka😉
Brzuszkiem się nie przejmuj, ja przez to wpadalam w paranoje a widocznie taka moja uroda, jestem bardzo szczupła22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
nick nieaktualny
-
Oj u mnie z imieniem ciezko bedzie wybrac
Nie chce takiego bardzo popularnego ,ze co 2 dziecko ma tak samo ale tez nie chce jakiegos bardzo wymyslnego i tu jest problem -
Ja narazie nie wiem jak z imionami. Dla dziewczynki chyba Pola a chłopiec może Tadziu? Aaa zobaczy się..
Właśnie sobie zamówiłam detektor tętna, może się przyda jak będę znowu wpadać w jakieś paranoje22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
My mamy większy problem z imieniem męskim. Narazie spodobał Nam się Tymoteusz (Tymek). Najbardziej zalezy mi na tym żeby imię miało dużo odmian i lubię udziwnienia 😅 Dla dziewczynki natomiast wpadło mi ostatnio do głowy Elena (Elenka, Lenka) i podoba mi się Hania. To takie luźne propozycje, nie przywiązuje się do nich 🤷♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 18:30
06.2020 👶🧚♀️ -
nick nieaktualny
-
Cześć ekipa.
Ja już po...uff...wychodzi na to, że wszytko dobrze, tylko, że Antosia ( bo tak jej damy na imię na 95% ) jest o tydzień większa, za skale mi wychodzi CRL więc mam przesunięty termin porodu na 30.05, wiedziałam, że do czerwca nie dociągnę ;p
I muszę przyznać, że koleś jest dobry, bo go podpytałam o płeć ( nie mówiłam, że mam nifty), a on po jednym zerknięciu mówi, że na jego oko dziewczynka ;pLilka94, Beti82, Finezja19, Pati96, Wombat, Asiulka84, Kinga13, kasia_1988 lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Moja córcia zawsze wychodziła wieksza. Już potem to coraz bardziej. 😊
Ale to odrazu nie przesuwa terminu porodu. Jedne dzieci rodzą się poniżej 3kg. Inne powyżej 4kg. 😊
No mi powiedział, że mam się sugerować nowym terminem, które wyliczył. Ale ja i tak pewnie urodzę jeszcze wcześniej. I mam tendencje do dużych dzieci jak w 36 t moja młoda miała ponad 3100 gWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 21:20
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Byłam dziś już u mojej gin! W końcu wróciła, cieszyłam się jakby ktoś bliski wrócił z urlopu 😂😁.
Ogólnie wszystko dobrze, potwierdziła chłopaka. Mam odstawić duphaston już i zaczynamy brać acard. Nie kazała schodzić do coraz mniejszych dawek tylko od razu przestać brać. Pytałam kilka razy ale powiedziała że jest tego pewna.
Poza tym mogę zacząć chodzić na basen i mogę się z mężem przytulać 😁🤫Finezja19, Pati96, PLPaulina, Kinga13 lubią tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc