CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Wiesz co pytalam poloznej tej gdzie chodze do lekarza na nfz dała mi karteczke z tel do innej poloznej haha a jak tam zadzwonilam to mi powiedziala ,ze u nich juz nie ma ale mam zadzwonic do jeszcze innej babki i to jest szkoła rodzenia w szpitalu w naszym miescie.Mam za darmo wiec jak godz beda pasowac to moze sie skusze.CHociaz ten szpital to wole omijac szerokim łukiem hahah
To widzę, że mamy podobne zdanie o naszej porodówce xD
Ja siedzę nad szydełkiem i mam nadzieję, że starczy mi włóczki, bo mam tylko jeden motek i to kupiony zimą 2018, jest ryzyko, że kolor z innej partii już będzie się różniłBeti82 lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Finezja ja mam sporo ubranek z nexta i są nie dość że śliczne to jeszcze fajne jakościowo
Finezja19 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
A ja nie wiem co to będzie z porodem, bo oddział noworodkowy zamknęli w szpitalu w którym rodzialam dwie córki, co się z tym wiąże położniczy też zamknięty. W szpitalu w którym rodzialam pierwszą córkę nie mam zamiaru rodzić, więc został mi 3 szpital który ma PODOBNO najlepsza opinie w całym powiecie czy nawet w całej Wielkopolsce , tylko miejsca nie ma za bardzo.
-
Rub, mam w poniedziałek wizytę w Warszawie i zobaczę czy już mnie położą czy jeszcze wrócę do domu.
Ja też byłam mega zadowolona z ciuszków z Nexta!Finezja19 lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
nick nieaktualny
-
Kinga13 wrote:Rub, mam w poniedziałek wizytę w Warszawie i zobaczę czy już mnie położą czy jeszcze wrócę do domu.
Ja też byłam mega zadowolona z ciuszków z Nexta!
No to kurcze trzymam myslałam ze juz wiesz na czym stoisz i ze ci odpuścili ten szpitalKinga13 lubi tę wiadomość
-
Niestety, nadal żyję w niepewności
ale trochę z mężem liczymy, że skoro te czarne plamy to jednak nie ubytki w bliźnie tylko ta kosmówka taki obraz dała i jakoś się to na tym milimetrze trzyma to uda się wrócić jeszcze do domu. Tak czy tak pakuję się do szpitala, bo to jednak 250km, więc wolę jak coś przywieźć torbę znów do domu niż potem mieć problem, że nie mam rzeczy.
Rub45 lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
shelby* wrote:A ja nie wiem co to będzie z porodem, bo oddział noworodkowy zamknęli w szpitalu w którym rodzialam dwie córki, co się z tym wiąże położniczy też zamknięty. W szpitalu w którym rodzialam pierwszą córkę nie mam zamiaru rodzić, więc został mi 3 szpital który ma PODOBNO najlepsza opinie w całym powiecie czy nawet w całej Wielkopolsce , tylko miejsca nie ma za bardzo.
-
Dziewczyny z Poznania powiedzcie prosze gdzie tam jest fajny sklep dzieciecy? Najbardziej chodzi mi o mebelki.U nas jest tragedia ,wszystko tylko w katalogach a tak to ja sobie moge w necie zobaczyc.Chcialabym cos na zywo poogladac
Bede w przyszlym tygodniu w Poznaniu to bym sobie podjechala gdzies -
Kinga13 wrote:Beti, taki dosyć znany to jest Pati&Maks zaraz koło szpitala na Polnej
Kinga13 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Dziewczyny z Poznania powiedzcie prosze gdzie tam jest fajny sklep dzieciecy? Najbardziej chodzi mi o mebelki.U nas jest tragedia ,wszystko tylko w katalogach a tak to ja sobie moge w necie zobaczyc.Chcialabym cos na zywo poogladac
Bede w przyszlym tygodniu w Poznaniu to bym sobie podjechala gdzies
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
Beti82 wrote:Dziewczyny z Poznania powiedzcie prosze gdzie tam jest fajny sklep dzieciecy? Najbardziej chodzi mi o mebelki.U nas jest tragedia ,wszystko tylko w katalogach a tak to ja sobie moge w necie zobaczyc.Chcialabym cos na zywo poogladac
Bede w przyszlym tygodniu w Poznaniu to bym sobie podjechala gdzies -
Beti a w jakim stylu szukasz mebli ? Może się zainspiruj i zleć żeby ktoś Ci zrobił na zamówienie 😊
Ja znalazłam przypadkiem taka stronkę; https://babyloff.pl/pl/c/MEBLE/125
Szkoda, że nie mamy miejsca na pokoik dla maluszka bo te wszytskie mebelki są cudne😍
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻