CZERWIEC 2020 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja, Asiulka wielkie gratulacje
alicjaaa_d lubi tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Ja jestem na sali mialam usg ktg badanie moczu morfologia itp jutro mam miec test z oksytocyny a tak 3 razy sluchanie serduszka 2 ktg dziennie.
Zaraz zrana maja mnie wziac na test z oxy ciekawa jestem jak to jutro bedzie czytalam ze czasem po tescie z oxy zaczynaja sie mocne skurcze.. Ja leze na sali ttoche mnie pobolewa okresowa co jakis czas. Najlepsze jest to ze ja nic nie wziealam do jedzenia a chcialam jakies flipsy wafle ryzowe czy cos wziac w razie wu. O 10 jadlam sniadanie a tu przyszlam i juz po obiedzie a ja glodna na sczescie juz kolacja wiec cos zjadlam haha na szczescie i nie bo potem nie ma nic dostalismy po 3 kromki zjadlam 2 i 1 zostawilam na potem zeby przed spaniem zjesc 😊
Ktos kiedys mial test z oxy ? Maja zabrac cos slyslam na porodowke chyba zrobic test ale czy mam wziac ta torbe porodowa z podkladami koszula na porod to nie wiem . ja to zakrecona jestem jeszcze 🙈🙈 jeszcze sie zdaze zapytac 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 16:38
-
Alicja Asiulka ogromne gratulacje maleństw.
Beti dobrze że przynajmniej jesteś w domu.
KatWoman trzymam kciuki żeby było dobrze.
U mnie nic ciekawego dużo babeczek do cięcia więc nie wiadomo czy będzie jutro.Był anestezjolog.Porobili badania czas tu stoi w miejscu.
Dabria i też jestem głodnaalicjaaa_d lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Gratuluję świeżo upieczonym mamom:)
Ja tu jeszcze posiedzę-termin mam na 22 czerwca, ale jest niestety ryzyko, że znowu urodze po terminie. No, ale do lipca to już mam nadzieję, że się rozpakuję. ObyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 16:54
KatWomanDo, Alma84 lubią tę wiadomość
Czekamy na drugą córeczkę -
Daria ja miałam test oksytocynowy. O 1p. 3p podłączenie. O 18 mnie wyrzucili z porodówki bo zbyt małe postępy były a inne kobitki czekaly, praktycznie zero bólu tylko jakieś napinanie, rozwarcie chyba 3 cm. Na koniec zmiany położna mnie wymasowala. Ok 22 się zaczęło. O 4 urodziłam. Moja siostra też miała próbę i też nie rusyzlo u niej od razu, urodziła 0:30 a test od rana 9-10?
-
To zobaczyny jak bedzie po tescie nie wiem o ktorej pojde mowila zaraz z rana jeszcze dzis ktg mnie czeka 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 17:32
-
Dziewczyny, niestety ciśnienie nie spadło. Czekam na izbie przyjęć..
-
Laski ale się rozkrecilyscie 😄 gratulacje dla Was!! Życzę dużo spokoju i zdrówka 😘 ja też jestem na sam koniec czerwca wpisana obym tylko nie musiała do lipca czekać - dziś babeczka do mnie mówi że jak chłopiec to może być nawet 2 tygodnie później 🙈 ja mówię kobito wypluj to 😅
Mój mały dziś w dzień spokojny tylko czasem nogę wypycha, ale ja też dziś ciągle w biegu, ale wczoraj od 17.30 do 22 siedziałam w łóżku to cały ten czas wariował 😳 nawet trochę się wystraszyłam zaraz miałam myśli że może coś się dzieje i on chce już wyjść 🙈 -
Dabria wrote:Ja jestem na sali mialam usg ktg badanie moczu morfologia itp jutro mam miec test z oksytocyny a tak 3 razy sluchanie serduszka 2 ktg dziennie.
Zaraz zrana maja mnie wziac na test z oxy ciekawa jestem jak to jutro bedzie czytalam ze czasem po tescie z oxy zaczynaja sie mocne skurcze.. Ja leze na sali ttoche mnie pobolewa okresowa co jakis czas. Najlepsze jest to ze ja nic nie wziealam do jedzenia a chcialam jakies flipsy wafle ryzowe czy cos wziac w razie wu. O 10 jadlam sniadanie a tu przyszlam i juz po obiedzie a ja glodna na sczescie juz kolacja wiec cos zjadlam haha na szczescie i nie bo potem nie ma nic dostalismy po 3 kromki zjadlam 2 i 1 zostawilam na potem zeby przed spaniem zjesc 😊
Ktos kiedys mial test z oxy ? Maja zabrac cos slyslam na porodowke chyba zrobic test ale czy mam wziac ta torbe porodowa z podkladami koszula na porod to nie wiem . ja to zakrecona jestem jeszcze 🙈🙈 jeszcze sie zdaze zapytac 😜 -
Wg to wy już rodzicie a ja dziś byłam w Pepco pierwszy raz od czasu korony i kupiłam pierwszy raz ciuszki dla małego 🙈 mam mase od siostry więc nie że nic nie mam, poprostu praktycznie nic nie muszę kupować, ale na 56 mam mało więc dla spokoju wolałam kupić choć moga się nie przydać,jeszcze załapałam się na promocję -30% i zapłaciłam grosze 😄
agaaa90, Lena91 lubią tę wiadomość
-
Pati96 wrote:Asiulka, Alicja gratulacje kochane.😘
Mam pytanko ,a do kiedy bierzecie magnez ? Bo zapomniałam gina zapytać i teraz nie wiem czy brać normalnie cały czas czy jak?Pati96 lubi tę wiadomość
-
Kurczę tu na wsparcie laktacji to nie ma co liczyć.Maluszek z sali urodził się 4100 wczoraj wieczorem wiec masa ok.Dziewczyna go przystawia na jednej piersi ma tylko kapturek a położna ją pyta czy zgadza się na dokarmianie.I mówi jej że za 7 razem może jej się nie udać przystawić.
PLPaulina lubi tę wiadomość
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
nick nieaktualnyAmbriel wrote:Kurczę tu na wsparcie laktacji to nie ma co liczyć.Maluszek z sali urodził się 4100 wczoraj wieczorem wiec masa ok.Dziewczyna go przystawia na jednej piersi ma tylko kapturek a położna ją pyta czy zgadza się na dokarmianie.I mówi jej że za 7 razem może jej się nie udać przystawić.
U mnie w szpitalu też katastrofa. Dziewczynie z sali córka nie chciała łapać piersi. Mm bleee.
I sama musiała kabinowac że ściągała swoje mleko i podawała.
(Chciałam zacytować nie polubić)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 20:47
-
Czyli ja po CC to będzie hard core.Trudno byle przetrwać najwyżej w domu będę walczyć.Nic ponad to co możemy dać z siebie na maxa.
36 lat
5 lat starań
3x IUI nie udane
09.2019 start IV