👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja pierwszą wizytę mam 15 11,bo...w lux medzie nie ma wcześniej miejsca 🤯 jak będę na krwi w poniedziałek,to wymuszę szybciej wizytę 🙏
A czy któraś z Was planuje chodzić do 2.lekarzy? W sensie na NFZ i prywatnie? Czy tak w ogóle można? -
Też myślałam o tych dwóch lekarzach, ale chyba dużo z tym zachodu i boje się że mogą krzywo patrzeć choć ja akurat teraz się wszystkiego boję
nie wiedziałabym czy im mówić że jest ich dwoje czy wszystko robić podwójnie. Jaki Ty masz plan?
Wizyta dziś o 12:30. Czy jest tu jakaś mama po 35 roku życia? Jak ja -
Anulka87 wrote:A ja pierwszą wizytę mam 15 11,bo...w lux medzie nie ma wcześniej miejsca 🤯 jak będę na krwi w poniedziałek,to wymuszę szybciej wizytę 🙏
A czy któraś z Was planuje chodzić do 2.lekarzy? W sensie na NFZ i prywatnie? Czy tak w ogóle można?
Ja mam 33 lata dopiero -
Kapod wrote:Też myślałam o tych dwóch lekarzach, ale chyba dużo z tym zachodu i boje się że mogą krzywo patrzeć choć ja akurat teraz się wszystkiego boję
nie wiedziałabym czy im mówić że jest ich dwoje czy wszystko robić podwójnie. Jaki Ty masz plan?
Wizyta dziś o 12:30. Czy jest tu jakaś mama po 35 roku życia? Jak ja -
Też chętnie się dowiem jak to ogarnąć u dwóch 🤣🙈niemartw się ja też schizuje a gdzie tam wizyta 😥😥u mnie ten problem ze mnie nic ani nie boli ani nie mdli dosłownie nic..a nigdy tak niemialam w żadnej ciąży🙄😥
-
Ja zamierzam chodzić prywatnie i do luxmedu na pakiet, żeby oszczędzić na badaniach. Nie sądzę, żeby lekarze brali to do siebie, że się chodzi do dwóch. Skoro badania
i część USG można zrobić za free, to czemu z tego nie skorzystać?
Ja też rocznik 87:)
I też raczej bez dolegliwości, póki co odczuwam trochę większe zmęczenie i czasami większą senność, plus pobudki 3-4-5 w nocy
Kciuki za dzisiejsze wizyty! Mnie już ściska w żołądku 😬
Starania od 11.2020
👩 35l 👨40l
06.21 💔 cb
10.21 💔 cp (metotreksat)
03.2022 HSG - lewy jajowód niedrożny, prawy - światło jajowodu ograniczone
06.2022 laparoskopia - oba jajowody drożne
06.22 cb 💔
07.22 cb 💔
25.09 ⏸
27.09 beta 68,6 prog 71
29.09 beta 231
01.10 beta 756 prog 55,8
13.10 3,8mm Okruszka z ❤ Cudzie trwaj 🌈
03.11 2,2cm cudnego Bąbelka🥰
28.11 USG prenatalne 6,2cm Dzidziulka, ryzyka niskie 🥳
13.01 300g chłopaczka 😊❤
17.02 720g Marcelka 😍
22.03 1430g Kluseczka 🤯
06.04 1780g Misiaczka 🐻
11.05 3145g Pączusia 😳
06.06.2023 nasz tęczowy synek jest już z nami 😌 - 3680g, 56cm Miłości -
Kapod wrote:Też myślałam o tych dwóch lekarzach, ale chyba dużo z tym zachodu i boje się że mogą krzywo patrzeć choć ja akurat teraz się wszystkiego boję
Wizyta dziś o 12:30. Czy jest tu jakaś mama po 35 roku życia? Jak ja
I jak u Ciebie po wizycie? Mi przesunęli z 22 na 18 i już mam ściśnięty żołądek z nerwów. Boje się ze będą złe wieści 😔 -
U mnie widać serduszko jedno na pewno, ale lekarka napisała w opisie że jest możliwa ciąża mnoga. Bo było widać drugie bicie, ale powiedziała że może być to echo tego pierwszego... Ehh. Kazała przyjść za tydzień i powinno być wtedy pewne ile jest serduszek. Więc znów stres. Ale ważne że to jedno na pewno jest i bije 125 na minutę wa tydzień 6.00. Ja też jestem 87
Gravity, Madziq6, JustynaJustyna, Nadulka, Namisa lubią tę wiadomość
-
U mnie wszystko ok tydzień zgadza się z ostatnią miesiączką 6tc, serduszko bije 109 na minutę. Kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Gravity, JustynaJustyna, Nadulka, Angela1108, Namisa, Madziq6 lubią tę wiadomość
-
Kalolika wrote:U mnie wszystko ok tydzień zgadza się z ostatnią miesiączką 6tc, serduszko bije 109 na minutę. Kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Dzisiaj mi strasznie niedobrze, możliwe są mdłości na tym etapie? -
Tez jestem 87 ☺️
Nie było mnie na forum kilka lat..
udzielałam się w grudniowych mamusiach 2015
Urodziłam wtedy córeczkę
Za mna tez dwa poronienia jedno w grudniu 2021 i drugie w lutym 2022
Mam nadzieje, ze teraz będzie wszystko Ok
Z moich objawów to ból piersi i dzisiaj senność.01.12.2015👸
02.06.2023 🤴