CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
asiun wrote:Hmmm generalnie to była moja druga krzywa w tej ciąży, pierwsza miałam w styczniu i wyszła idealnie, a teraz to przekroczenie po godzinie. Ale raczej na tym etapie na którym jesteśmy nikt nie wyśle Ciebie na powtórkę krzywej tylko będzie samodzielna kontrola cukrów glukometrem.
-
Ja też melduję po wizycie 1150 g dziewuchy ❤️
Ułożona główkowo już od kilku tygodni i liczę na to, że już tak zostanie 😅 Odczuwam mocno jej szybki wzrost, bo tak jak z początku ciąży dużo schudłam przez wymioty, tak teraz apetyt mam ogromny i wreszcie przytyłam! Już 3 kilogramy na plusie od początku ciąży 😎
Szkodnik - ja też w proszku, ciągle trzymam wszystkie ciuszki w torbach ikei. Czekam aż może w kwietniu uda nam się przeprowadzić i wtedy już w nowym mieszkaniu będę ogarniać segregację tych ubranekWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:50
SZKODNIK, Gusia_, Lauraa, Elza1234, KarolaKinga, asiun, Margareetka, Truuskaawka, Werzol, CelinaJan, Tanashi, amoze, eeemakarena, Alex_92, Nosa, xSmerfetkax, kasssia, przygodami66 lubią tę wiadomość
-
Ja już 7kg na plusie, ale nie wiem gdzie to jest bo widzę tylko brzuchol i piersi większe 🫣 ale tak jak Gusia też się jakoś nie przejmuje
Ja też jeszcze ciuszki w torbach 🫣
Wczoraj byłam na szkole rodzenia i był temat karmienia i od ilości gadżetów mi głowa pękła. Niby to duże ułatwienie, że jest teraz wszystko na każdy problem, ale z drugiej strony nie wiem czy jednak kiedyś nie było łatwiej 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:58
-
U mnie nadal waga na minusie. 🤷🏻♀️
A jeśli chodzi o ciuszki to u mnie wszystko leży w torbie, pewnie dopiero po stolarzu się za to zabiorę, więc zapewne pod koniec kwietnia/w maju. Nie przejmujcie się. 😅👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
Jezu jakie duże dzieci!
Ja mam jutro echo serca małej, liczę że też mi oszacuje wagę
Teraz już nie czuję stresu przed wizytami tylko taką ekscytację że ja zobaczę. Stęskniłam się za nią chyba 🙈 -
Elza1234 wrote:Jezu jakie duże dzieci!
Ja mam jutro echo serca małej, liczę że też mi oszacuje wagę
Teraz już nie czuję stresu przed wizytami tylko taką ekscytację że ja zobaczę. Stęskniłam się za nią chyba 🙈
Powodzenia jutro na echu😊 też na nim szacują wagęElza1234 lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Chyba się posikam ze szczęścia
Kkk77 lubi tę wiadomość
-
Ej, 01.04 mam wizytę 😅to lekarz wystawi mi receptę? Pewnie będzie za wcześnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:09
awokado 🥑 lubi tę wiadomość
-
Ja akurat rsv zrobię w maju, w kwietniu krztuśca bo pomiędzy muszę upchnąć jeszcze odczulanie
Myślę że to musi być recepta wystawiona od 01.04 z dopiskiem C czy R, żeby nie mieć 100% płatności
Jejku jak cudownie. 1000 zł w kieszeniAlex_92, przygodami66 lubią tę wiadomość
-
Dodzwoniłam się do tej poradni w końcu 🫠 dziewczyny z ujemną grupą krwi - jakby co to test coombsa ma ważność 2 tyg i jak mam wynik z 5.03 a podanie immunoglobuliny na 25.03 to muszę za tydzień powtórzyć to badanie przeciwciał, bo minęły 2 tyg ehhh znowu się kłuć 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
-
O, ale się nam uda z tymi szczepieniami 😁
Dziewczyny, ale duże te dzieciaki juz, a jeszcze nie dawno wypatrywalysmy kropeczek zarodków na USG 😅
Co do wagi to u mnie +7.5 kg, ale wszystko skupia mi się raczej na brzuchu i tyłku i generalnie podobam się sobie poki co w tej ciąży 😅