CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nadal w kontraście będę pisać, że moja spacerówka cybexa to świetny wózek, sorry Karola 🤣 No ale gondoli nie miałam; to moge tylko mówić o spacerówkach 😅
-
Cybex eesy twist S plus 2 czy coś takiego. Zawsze sie zastanawiam jak ktos pyta, bo to jest mega długa nazwa jak na wózek. Bardzo kompaktowa, lekka, cudownie się prowadząca spacerówka z obrotowym siedziskiem. Jedyny minus, że mogłaby mieć wiekszy daszek, ale to ten wózek typowo do składania jedną ręką i na podróże, malutki i lekki, no to tez moze dlatego nie zrobili wiekszego
-
Ktoś chyba prowadził statystykę czy jest więcej chłopców czy dziewczynek, więc u mnie już na 100% chłopiec i wszystko ok na wizycie
Gusia_, przygodami66, SZKODNIK, Margareetka, KarolaKinga, eeemakarena, Weronka, Biedronka@, Elza1234, Cel95, Kkk77, Revolutionary , CelinaJan, Nosa, amoze, Lauraa, Klaudek11, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:Cybex eesy twist S plus 2 czy coś takiego. Zawsze sie zastanawiam jak ktos pyta, bo to jest mega długa nazwa jak na wózek. Bardzo kompaktowa, lekka, cudownie się prowadząca spacerówka z obrotowym siedziskiem. Jedyny minus, że mogłaby mieć wiekszy daszek, ale to ten wózek typowo do składania jedną ręką i na podróże, malutki i lekki, no to tez moze dlatego nie zrobili wiekszego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia, 17:18
-
Moja siostra kiedyś mnie rozbawiła jak prowadziła ten wózek. Nie wiedziała jakiej jest firmy, ale tak się zachwyca że boże jak fajnie się prowadzi jak lekko i skrętny (nie ma jeszcze dzieci) i mówi do mnie: ej, serio jest różnica w wózkach pomiędzy tymi firmami w stylu cybex a jakimiś tanimi? Ja mówię: nie wiem, ale to jest cybex. Śmiejemy się z tego do tej pory 🤣🤣🤣
Co do adapterów, ja mam do tego swojego Bebetto ale dosłownie dwa razy w życiu wpięłam tam fotelik. Wolę jednak dziecko przełożyć. No jakoś tak mam 🤷♀️Biedronka@ lubi tę wiadomość
-
Ja zazwyczaj też celuje na te początkowe godziny jak mój lekarz przyjmuje w swoim gabinecie, bo kiedyś mi się zdarzyło ponad godzinę czekać u ginekologa w kolejce… 🫣 masakra
-
Gusia_ wrote:Ja zazwyczaj też celuje na te początkowe godziny jak mój lekarz przyjmuje w swoim gabinecie, bo kiedyś mi się zdarzyło ponad godzinę czekać u ginekologa w kolejce… 🫣 masakra
Przez to, że mam wizyty co 2 tyg to nigdy nie ma już spoko terminów nawet myślałam żeby umawiać 2 do przodu ale nie wiem czy w ogóle tak można. -
U mojego lekarza w jego prywatnym gabinecie wystarczy się umówić z dnia na dzień co jest dla mnie mega spoko. Jak przyjmował w Przychodni 60
Km bliżej mnie nieraz 2 tygodnie przed już nie było terminów 🤷♀️ ile razy się wściekałam i mówiłam że jestem w ciąży no muszę iść… -
Jeny dziewczyny, wysłałam godzinę temu mojemu tacie ten wózek z dopiskiem, że z tych co przeglądam w internecie to chyba na razie najlepszy, ale trzeba pomacać, a on do mnie właśnie dzwonił, że już był w sklepie i był ten wózek na miejscu w 3 kolorach i już jeździł i że no taki fajny, że mercedes… 😂😂😂 Gdyby Pani w sklepie go nie wyhamowała, że rodzice się muszą przymierzyć, to już pewnie by z nim wyjechał… 🙈
Chociaż chyba serio się przejedziemy, bo jest aktualnie przeceniony z 4500 zł na 3900 zł z kompletem dodatków, adapterami, torbą itp.
I pewnie skończy się tak, że w lutym chciałam się za to zabrać, a tu już będzie kupiony… 🫠Revolutionary , Nosa, Alex_92 lubią tę wiadomość
👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
przygodami66 wrote:Jak jeszcze z tych dziewczynek na forum wyjdą chłopcy jak Nineq to będzie duża przewaga chłopaków 🫣
przygodami66, amoze lubią tę wiadomość
-
No cóż u Męża kolejny januszex z darmowym dniem probnym. Jeszcze miał za darmo jeździć naszym autem w koło i coś ogarniać, bez umowy, bez kasy na paliwo itp. No comment. Załamka trochę.👰🏻♀️29 👨💼32
Starania od '23, cb marzec -> przerwa ponad rok, wznowienie 06'24 2cs cb..
Pogłębiona diagnostyka po pierwszej cb:
- APS 3+ i Sjörgen (brak objawów, wyniki przeciwciał lepsze)
- allo mlr, cross match, wymazy ok; kir Bx (1 impl.)
- celowana suplementacja, ładne amh
- hashimoto w remisji, h.pyroli leczone 1,5msc naturalnie
- stale letrox,hydroxychloroquina, acard
- wyniki nasienia ok (ładna fragmentacja 12%, morfo 4%); problemy ze stawami u męża od 08'24
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min 🍀
5/12 11+4, CRL 5,4 wg USG 12+0 💗 158/min 🍀
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🍀🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏